Βέροια Σχόλια

Οι αφανείς μιας παράστασης…

Πολλή κούραση, πολλή ένταση, πρόβες εξαντλητικές μέχρι να φτάσει μια παράσταση, όπως η χθεσινή «Δεσποινίς Τζούλια», στη σκηνή, αλλά και μεγάλη η  επιτυχία και η αναγνώρισή της από το κοινό, που κάνει να ξεχνιούνται όσα προηγήθηκαν της επιτυχίας.

Και βέβαια, αυτά όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, όταν πρόκειται για το επαγγελματικό θέατρο. Όταν όμως πρόκειται για το ερασιτεχνικό, όπως συνέβη με την παράσταση του Ομίλου Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας, όπου όλοι όσοι συμμετέχουν το κάνουν από το υστέρημα του χρόνου τους, αφού έχουν τις δουλειές τους, τότε η κούραση και η ένταση πολλαπλασιάζονται.

Καθώς λοιπόν οι συντελεστές της χθεσινής παράστασης εισέπρατταν το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού, ο φακός της Φαρέτρας αποθανάτισε τον πρωταγωνιστή της παράστασης, το Σπύρο Καραγιάννη -που εντυπωσίασε με την ερμηνεία του, όπως και οι δύο συμπρωταγωνίστριές του- με τη γυναίκα του Λίτα. Όσοι στηρίζουν στο σπίτι με την υπομονή τους, τη συμπαράσταση, τις ώρες της απουσίας, αλλά και το μοίρασμα της χαράς μετά την επιτυχία, τους ανθρώπους τους που συμμετέχουν στην περιπέτεια του Θεάτρου είναι οι αφανείς μιας παράστασης. Κι η Φαρέτρα, μ΄ αυτήν τη φωτογραφία της και μ’ αυτό το σχόλιο θέλει να τονίσει το δικό τους ρόλο. Πίσω από τη λάμψη και τα φώτα υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, που στηρίζουν τους αγαπημένους τους.

Εύγε σ’ αυτούς που δικαιωματικά εισέπραξαν το χειροκρότημα, αλλά και στους αφανείς!

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Για την παράσταση μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Ροη ειδήσεων