Αστυνομικό Δελτίο Βέροια

Ανακοίνωση της Σχολής της Ελληνικής Αστυνομίας στη Βέροια

Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας, ανακοινώνεται, ότι την 29-05-2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00΄ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας η Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Ταξίαρχος Αθανασία Κορκοντζέλου.

Ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας, υποδέχτηκε και καλωσόρισε την κα. Ακαδημιάρχη, την ενημέρωσε ενδελεχώς για τη μέχρι τώρα εκπαιδευτική δραστηριότητά της Σχολής, την προοπτική, τους στόχους της, την προγραμματισμένη μελλοντική εκπαιδευτική της δράση.

Κατόπιν επακολούθησε ξενάγηση και παρουσίαση των εγκαταστάσεων της Σχολής από το Διοικητή της στην κα. Ακαδημιάρχη, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ικανοποίηση της για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Σχολής, οι οποίες είναι πλήρως εξοπλισμένες υλικοτεχνικά και δεν υστερούν σε τίποτα από άλλα ευρωπαϊκά σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα.

Η κα. Ακαδημιάρχης απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς το μόνιμο προσωπικό και τους σπουδαστές του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, ευχαρίστησε το Διοικητή της Σχολής, για την εκτεταμένη και άρτια ξενάγηση καθώς δε και για τη γόνιμη συζήτηση  που είχαν πάνω σε θέματα που αφορούν την αξιοποίηση όλου του κεκτημένου της εκπαιδευτικής εμπειρίας, επ΄ωφελεία της Ελληνικής Αστυνομίας και κατ’ επέκταση της ελληνικής κοινωνίας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Σχολή, η κα. Ακαδημιάρχης, Ταξίαρχος Αθανασία Κορκοντζέλου και ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας, αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα ως ενθύμιο της επίσκεψης της.

Βέροια, 30 Μαΐου 2018

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας