Αλεξάνδρεια

Σύλλογος Ποντίων Πλατέος “Οι Κομνηνοί”. Συναυλία Μιχάλη Χατζηγιάννη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΛΑΤΕΟΣ «ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ»

K O M N H N A   2 0 1 8

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας περιμένει στην πρώτη του καλοκαιρινή συναυλία στη σκηνή των ΚΟΜΝΗΝΩΝ την Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018 στις 21.30. Ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς-ερμηνευτές της μοντέρνας Ελληνικής μουσικής σκηνής θα εμφανιστεί στο Πλατύ Ημαθίας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ ΚΟΜΝΗΝΑ 2018 που διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Πλατέος «Οι Κομνηνοί» , ερμηνεύοντας γνωστές του επιτυχίες αλλά και νέες, όπως το ολοκαίνουριο τραγούδι «Κοίτα με» σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Απολαύστε τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη σε ένα πρόγραμμα με τα πιο γνωστά και τρυφερά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες «σταθμούς» στην πορεία του από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί») ,την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα ή Τίποτα», «Δεν Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου Τηλεφωνούσες» κ.α.), μέχρι την εσωτερικότητα των: «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιόν να Πω», «Μέσα σου Βρίσκομαι» και την ανήσυχη εποχή του «Θα Χαθώ Πριν Φύγω» και φυσικά την καινούργια του επιτυχία «Κοίτα με».

Ραντεβού στο Πλατύ Ημαθίας την Δευτέρα 09 Ιουλίου 2018 για μια μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη που θα μας χαρίσει πολλές μελωδικές νότες και πολύ καλή διάθεση για να υποδεχτούμε το φετινό καλοκαίρι. 

Πληροφορίες για την συναυλία που θα πραγματοποιήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Πλατύ Ημαθίας:

  • Ημέρα: Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018
  • Χώρος: Δημοτικό Σχολείο Πλατέος
  • Διεύθυνση: Πλατύ Ημαθίας
  • Ώρα έναρξης: 21.30
  • Τιμές εισιτηρίων: Ταμείο 13 ευρώ, Προπώληση 10 ευρώ (ειδική τιμή προπώλησης – περιορισμένος αριθμός αγοράς εισιτηρίων – από Σάββατο 2 Ιουνίου και μέχρι τις 6 Ιουλίου ή μέχρι εξάντλησής τους)
  • Προπώληση εισιτηρίων στα καταστήματα :

Kaffeine_37, Μ. Αλεξάνδρου 37, Αλεξάνδρεια

Αλεξανδρινό, Εθν. Αντίστασης 45, Αλεξάνδρεια

Βιβλιοπωλείο Κύτταρο, Βετσοπούλου 74, Αλεξάνδρεια

Ζαχαροπλαστείο Σαράϊ, Μητροπόλεως 50, Βέροια

Food Service ΣΟΥΖΥ ΤΡΩΣ, Πεζόδρομος Πλατέος

Café Bar MY PLACE, Πλατύ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974 230522- 6989 564445

Facebook: Συλλογος Ποντιων Πλατεος

banner-article

Ροη ειδήσεων