Ειδήσεις με Διάρκεια Τοπικά

Έκθεση τεχνολογίας στο Γυμνάσιο Κοπανού

Το Γυμνάσιο Κοπανού, η Εκπαιδευτικός Τεχνολογίας Κυριακίδου Αναστασία και το σύνολο των τμημάτων που παρακολούθησαν και συμμετείχαν ενεργά στο μάθημα της τεχνολογίας οργανώνουν και σας προσκαλούν στην ετήσια έκθεση  τεχνολογικών εφαρμογών και χειροποίητων κατασκευών με χρονική αφετηρία την 22η Μαΐου 2018. Η έκθεση διενεργείται στον ισόγειο αμφιθεατρικό χώρο του σχολείου από τις 9:00 έως τις 13:00 καθημερινά.

Με όρεξη, ζωντάνια, ατελείωτη προθυμία, ακόμη με συνεργατική διάθεση, πνεύμα ομαδικότητας και πειθαρχίας, με χαρά και ενθουσιασμό, τα παιδιά της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου διοχέτευσαν το δυναμισμό και τη διάθεση δημιουργικότητας και ανέδειξαν το εξαιρετικά πηγαίο ταλέντο τους μέσα από κατασκευές που μιμούνται στον απόλυτο βαθμό και με αρτιότητα τα καθημερινά τεχνολογικά επιτεύγματα που πλαισιώνουν τη σύγχρονη και την παλιότερη κοινωνική και οικονομική ζωή.

Υδροηλεκτρικά εργοστάσια, σύγχρονες γέφυρες, παραδοσιακά πηγάδια, τραπεζικές επιχειρήσεις, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, λιμενικοί σταθμοί, αεροδρόμια πλαισιώνουν τη συγκεκριμένη έκθεση, ενώ ρομποτικά επιτεύγματα με χρήση του συστήματος Android εισάγουν την τεχνολογική καινοτομία υποσχόμενα έξυπνες λύσεις για εξασφάλιση άνεσης και απόλυτης λειτουργικότητας στον πρακτικό βίο.

Θα είναι μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά για το Γυμνάσιο Κοπανού η επίσκεψη μαθητών μεμονωμένα ή οργανωμένα σε σχολεία ή τμήματα στον εκθεσιακό χώρο του σχολείου μας. Η Έκθεση Τεχνολογικών Επιτευγμάτων θα παραμείνει στο χώρο έως τις 6 -6-2018.

Σας περιμένουμε

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας