Νάουσα Τοπικά

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Παράρτημα Νάουσας: Καταγγελία για τις δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού Λαού

 

Η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας εκφράζοντας τα αισθήματα των χιλιάδων μελών της, Αντιστασιακών, Μαχητών και μαχητριών του Δ.Σ.Ε., των επαναπατρισμένων Πολιτικών Προσφύγων των απογόνων και των φίλων τους, καταγγέλλει και καταδικάζει τις νέες σφαγές σε βάρος του πολύπαθου και άοπλου Παλαιστινιακού Λαού, που πραγματοποιεί το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ τη στιγμή των εγκαινίων της πρεσβείας των αμερικανών ιμπεριαλιστών στην Ιερουσαλήμ.

Η σκόπιμη ενέργεια των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ, κατά παράβαση των αποφάσεων του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ, αποτέλεσε έναν ακόμη παράγοντα για το κράτος δολοφόνο και τρομοκράτη του Ισραήλ, να αυξήσει την επιθετικότητά του κατά αμάχων και παιδιών Παλαιστινίων που παλεύουν για το αυτονόητο δικαίωμά τους να έχουν την δική τους πατρίδα στα όρια του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Σ’ αυτές τις εγκληματικές τους ενέργειες, οι δολοφόνοι του Ισραήλ, έχουν την αμέριστη υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υποκριτικά καλεί θύτες και θύματα να απέχουν από πράξεις βίας!!!

Συνένοχη σ’ αυτά τα εγκλήματα είναι και η Ελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έχει συνάψει στρατιωτική συμμαχία με το Ισραήλ και σε κάθε περίπτωση-όπως στην πρόσφατη συνάντηση Αλ. Τσίπρα με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου- αθωώνει την Ισραηλινή κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι αυτή η συμμαχία είναι προς όφελος της ειρήνης.

Μαζί με την Ισραηλινή βαρβαρότητα καταγγέλλουμε τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ και της Ε.Ε. που άμεσα ή έμμεσα στηρίζουν το Ισραήλ στις εγκληματικές του επιθέσεις κατά των Παλαιστινίων.

Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ καλεί την Ελληνική κυβέρνηση να υλοποιήσει την απόφαση της Ελληνικής Βουλής για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους και να σταματήσει να συνεργάζεται με το Ισραηλινό Κράτος δολοφόνο.

Απαιτεί να κλείσουν αμέσως οι Αμερικανονατοικές βάσεις του θανάτου στην Ελλάδα, που είναι ορμητήρια των ιμπεριαλιστών και να επιστρέψουν οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις που βρίσκονται έξω απ’ τα σύνορα.

Καλούμε τον Ελληνικό Λαό, τους αγωνιστές της Αντίστασης και του ΔΣΕ, που στα χρόνια της ναζιστικής κατοχής, με κίνδυνο της ζωής του έσωσε χιλιάδες Ισραηλινούς απ’ τα νύχια των φασιστών, να εκδηλώσει με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό Λαό και τα θύματα των Ισραηλινών εγκληματικών επιθέσεων.

17/5/2018

Η Διοίκηση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

 

banner-article

Ροη ειδήσεων