Πρόσκληση παρουσίασης του Μακεδονικού Τάφου "ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ" απο την Πολιτιστική Εταιρεία "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Πολιτιστικής Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας της Νάουσας και περιοχής
« ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ »
προσκαλούν  όλα τα μέλη και τους φίλους της Εταιρείας στην  εκδήλωση παρουσίασης του άγνωστου στο ευρύ κοινό Μακεδονικού Τάφου <<ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ>> που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαίου 2018 και ώρα 12:00 , στον Πολυχώρο Πολιτισμού <<Χρήστος Λαναράς>>,  αίθουσα Βέτλανς, στη Νάουσα. Ο τάφος οφείλει τη συμβατική ονομασία του σε χάλκινα αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν σε αυτόν και συνδέονται με αθλητικές δραστηριότητες.
Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο αρχαιολόγος  κ Α. Χατζηιωαννίδης. Την παρουσίαση θα συντονίσει η Αντιπρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας κα Σ. Αραμπατζή. Θα παρουσιασθεί αρχειακό υλικό καθώς και φωτογραφικό υλικό των κτερισμάτων και της ανασκαφής  από το ιδιόκτητο αρχείο της Πολιτιστικής Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας της Νάουσας και περιοχής « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ». Στο πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει οργανωμένη ξενάγηση στον τάφο από τον  κ Α. Χατζηιωαννίδη.
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Επίτιμου Αντιπροέδρου της Πολιτιστικής Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας της Νάουσας και περιοχής « ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ » αείμνηστο κ Νικόλαο Σπάρτση.
 
 Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 21037 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Ειδήσεις με Διάρκεια