Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ: Φίλιππος – Φαίακας (71-55)

Μεγάλη νίκη με 71-55 πέτυχε η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας κόντρα στην αντίστοιχη του Φαίακα Κέρκυρας στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνική (3ος όμιλος) κατακτώντας εκτός την άνοδο και το πρωτάθλημα.  Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα αν και έδειξαν εκνευρισμό και άγχος στο ξεκίνημα του παιχνιδιού κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να επικρατήσουν άνετα.

Το συγκρότημα του Γκίμα προηγήθηκε στο 7′ με 10-5 ενώ ισοφαρίστηκε (13-13) στο 9′ Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με 17-13. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Φιλίππου βελτιώθηκε και πήρε διαφορά 15 πόντων (30-15 στο 30′). Απο εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος η ομάδα της Βέροιας διατήρησε την διαφορά και πέτυχε την νίκη μέσα σε έξαλους πανηγυρισμούς παικτών, παραγόντων και προπονητών.

Δεκάλεπτα : 17-13, 42-21, 54-39, 71-55

Διαιτητές : Φουτζήλας και Παπαδόπουλος Χ

Φίλιππος Βέροιας (Γκίμας): Μόρας, Βάλλιος, Τσιακλάγκανος, Κοθράς, Παραπούρας, Σουτζόπουλος, Καντάρκος, Καβαργύρης, Μαρκόπουλος, Τόκας Π., Τόκας Α., Τσεσμετζίδης.

Φαίακας Κέρκυρα BC (Κοντογιάννης –Αργαλιάς): Ματενίδης, Νεδέλκος, Χατζόπουλος, Σπιτιέρης, Μακρίδης, Μαγκανάς, Βογιατζής, Α. Περούλης, Πάλλης, Ούστογλου, Αγάθος, Σκούρτης.

banner-article

Ροη ειδήσεων