Αθλητικά Βέροια

Χρυσό μετάλλιο η Ομάδα Γυναικών της Ρυθμικής του Φιλίππου – Χάλκινο μετάλλιο η Πινακούδη στο Πανελλήνιο

Οι  Γυναίκες του Φιλίππου Βέροιας τελείωσαν την Αγωνιστική τους Χρονιά με μεγάλη Επιτυχία . Στους Προκριματικούς Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής κατηγορίας Γυναικών που πραγματοποιήθηκαν στο Κλειστό Ιωάννης Μελισσανίδης στη Μίκρα Θεσσαλονίκης ,  οι αθλήτριες   του Φιλίππου για  μια  ακόμα  φορά  εντυπωσίασαν  κατακτώντας   Χρυσό μετάλλιο στο Ομαδικό της Ρυθμικής Γυμναστικής. Την Χρυσή ομάδα αποτελούν οι αθλήτριες Τζίμπουλα Δέσποινα, Παπανώτα Δήμητρα και η Πινακούδη Ροδόπη. Η πεπειραμένη Παγκόσμια αθλήτρια και μέλος της Εθνική Ομάδας Τζίμπουλα Δέσποινα μετά από 3 χρόνια απουσίας από το αγωνιστικό ταπί κατάφερε να επιστρέψει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να βοηθήσει βαθμολογικά την ομάδα για την κατάκτηση του μεταλλίου, Εκθαμβωτική στο πρόγραμμα με στεφάνι συγκέντρωσε 12.200 βαθμούς και την 5η θέση στην κατάταξη, η αθλήτρια  Παπανώτα  Δήμητρα δείχνοντας για μια ακόμη φορά την ανοδική της πορεία, την σταθερότητα και το ήθος του αθλητή, σαν 2η Χρονιά Γυναίκα  παρόλο το πιεσμένο της πρόγραμμα με το σχολείο ( Άριστη μαθήτρια)  κατέκτησε την 4η θέση στο Σύνθετο Ατομικό με 47.150 βαθμούς  κ την 3η θέση στο πρόγραμμα με Κορδέλα,4η θέση στην μπάλα και 5η στις κορίνες, η αθλήτρια Πινακούδη Ροδόπη με μεγάλη διαφορά από την εμφάνιση που πραγματοποίησε στους Διασυλλογικούς Αγώνες κατέκτησε την 5η θέση στο Σύνθετο  Ατομικό με 45.750 βαθμούς. την 3η θέση με ισοβαθμία στο πρόγραμμα με στεφάνι με 12.500 βαθμούς και την 6η θέση στην μπάλα και στις κορίνες. Καταφέρνοντας έτσι να προκριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών με την καλύτερη κατάταξη.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ακολούθησε  η αθλήτρια Πινακούδη Ροδόπη κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της. Προσηλωμένη στο στόχο της που ήταν η κατάκτηση κάποιου μεταλλίου που θα της επέτρεπε να κερδίσει τα μόρια για το Πανεπιστήμιο έδειξε Πείσμα και Αποφασιστικότητα αυτά που χρειάζεται να έχει ένας πεπειραμένος  αθλητής για την σταθερότητα του στον Αγώνα με αποτέλεσμα να καταφέρει  να μπει στα Τελικά Οργάνων στο πρόγραμμα με το στεφάνι και να κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο. Βαθιά συγκινημένη δήλωσε η αθλήτρια Πινακούδη Ροδόπη που μετά από 9 Χρόνια ενασχόλησης με τον Πρωταθλητισμό  έκλεισε τον Κύκλο της με τον πιο Όμορφο τρόπο.

Συμμέτοχη στον Αγώνα και στο επίτευγμα των αθλητών ήταν οι προπονητές τους Μωυσιάδου  Κατερίνα Χαβιαροπούλου Ηρώ  και   στον δάσκαλο μπαλέτου – χορογράφο – Michail German που με την Γνώση και την Ωριμότητα τους  έφεραν το καλύτερο αποτέλεσμα

Για ακόμα μια φορά Προπονητές και αθλητές του Φιλίππου τίμησαν την Πόλη της Βέροιας με τις διακρίσεις τους στο Πανελλήνιο, καταφέρνοντας να δείξουν έργο και ταλέντο.  Πολλά Συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα.

banner-article

Ροη ειδήσεων