Γενικά

Ανακοίνωση καταδίκης της νέας ιμπεριαλιστικής επίθεσης στη Συρία από ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Νάουσας

 

Οι ιμπεριαλιστές του ΝΑΤΟ- Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Γαλλία, χτύπησαν με πυραύλους τη Συρία δείχνοντας για μια ακόμα φορά το αποκρουστικό πρόσωπο των ιμπεριαλιστών φονιάδων των λαών.

Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε κι αυτήν την βάρβαρη εγκληματική επίθεση των ιμπεριαλιστών στους οποίους, δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ παραχωρεί γη, θάλασσα και αέρα για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και επιθέσεις στις οποίες «συμμετέχει με τα μπούνια» με τεράστιους κινδύνους για τη χώρα και το λαό μας.

Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες. Προβάλλει ως πρόσχημα τα περί χρήσης «χημικών όπλων», για να συγκαλύψουν τον πραγματικό τους σκοπό, τη μοιρασιά και τον έλεγχο των πηγών και των δρόμων της ενέργειας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου με κινδύνους για πιο γενικευμένο ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Συνεχίζοντας την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχει μετατρέψει τη χώρα σε ΑμερικανοΝΑΤΟϊκό ορμητήριο.

Ως Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ) απαιτούμε να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας, να μην παρασχεθεί καμιά διευκόλυνση σε έδαφος, θάλασσα και αέρα. Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες βάσεις και να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων. Να σταματήσει η ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία. Να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τις θάλασσές μας. Αποδέσμευση από ΝΑΤΟ και ΕΕ. Καμιά αλλαγή συνόρων και συνθηκών που τα κατοχυρώνουν. Παλεύουμε ενάντια στον εθνικισμό, στο ρατσισμό, στο σοβινισμό. Ο λαός να απομονώσει την εγκληματική, ναζιστική Χρυσή Αυγή από παντού.

Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Με την αλληλεγγύη και την κοινή τους πάλη να ορθώσουν τείχος στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, να βάλουν στο στόχαστρο το σάπιο σύστημα που γεννά φτώχεια, κρίσεις, πολέμους».

Οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, οι Απόγονοι και Φίλοι εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο Συριακό λαό και καταδικάζουμε τις βάρβαρες ιμπεριαλιστικές επιθέσεις και επεμβάσεις. Καλούμε τη νεολαία και όλους τους εργαζόμενους να κινητοποιηθούν σ’ όλη τη χώρα και να συμμετέχουν μαζί με όλες τις μαζικές οργανώσεις που αναπτύσσουν αντιιμπεριαλιστική, αντιπολεμική δράση, (Συνδικάτα, ΕΕΔΥΕ κλπ), στις λαϊκές κινητοποιήσεις ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και το καπιταλιστικό σύστημα που τους γεννά.

Θάνατος στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό που γεννούν πολέμους και καταστροφές!

Ξεσηκωμός για να εμποδίσουμε τα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα!

Η Διοίκηση της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ

banner-article

Ροη ειδήσεων