Αθλητικά Βέροια

Στις 15 Ιουνίου ξεκινά το 4ο “Veria Basketball Camp”

Το 4ο «Veria Basketball Camp» έρχεται στις 15 Ιουνίου

Με την υπογραφή του Κώστα Τσαρτσαρή

Έχεις πάθος με το μπάσκετ; Θέλεις παίξεις, να διασκεδάσεις αλλά και να γνωρίσεις μεγάλα ονόματα του χώρου; Η αντίστροφη μέτρηση για το «Veria Basketball Camp» ξεκίνησε!

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το «Veria Basketball Camp» διοργανώνεται  στη πόλη της Βέροιας, από τον πρώην επαγγελματία διεθνή καλαθοσφαιριστή Κώστα Τσαρτσαρή.

Αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 17 ετών από τις 15 έως 20 Ιουνίου θα έχουν την ευκαιρία, υπό την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών, να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία, να αγαπήσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να παίξουν, να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να ολοκληρωθούν ως αθλητές και παράλληλα να αποκτήσουν γνώσεις γύρω από το άθλημα, να πάρουν μαθήματα ζωής μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα την πειθαρχία αλλά πάνω απ’ όλα να διασκεδάσουν.

Συνδιοργανωτές για μια ακόμη φορά τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου και του Α.Ο.Κ Βέροιας

Το πρόγραμμα του «Veria Basketball Camp 2018» καθώς και λεπτομέρειες για την λειτουργία του θα παρουσιαστούν σε συνέντευξη τύπου που θα δοθεί στο Δημαρχείο Βέροιας την Δευτέρα 16 Απριλίου στις 10:30 από τον Κώστα Τσαρτσαρή και τους συνεργάτες του.

Για περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση στην σελίδα του «Veria Basketball Camp 2018» στο facebook  (http://www.facebook.com/veriacamp)

banner-article

Ροη ειδήσεων