Με επιτυχία οι ομιλίες σε μαθητές Λυκείων της Βέροιας με θέμα: "Αγωγή υγείας για την Εφηβική Ηλικία"

Το ΚΕΠ  Υγείας του Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με την Αντικαρκινική Εταιρεία Ελλάδας - παράρτημα Βέροιας, διοργάνωσαν  ομιλίες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης γυναικολογικών νοσημάτων με θέμα: «Αγωγή υγείας για την Εφηβική Ηλικία» σε μαθητές Λυκείων της Βέροιας.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τους ιατρούς- γυναικολόγους κ. Κόλβατζη Κυριαζή (Πάροχο υγείας του Κεπ Υγείας) και Παπαχαραλάμπους Ευάγγελο (Πρόεδρο της Αντικαρκινικής Εταιρείας Ελλάδας - παράρτημα Βέροιας). Στις ομιλίες συζήτησαν για την Πρόληψη για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας (Τέστ Παπανικολάου & HPV λοίμωξη και εμβόλιο) και τις Βασικές Αρχές Αντισύλληψης.

Τις ενημερώσεις παρακολούθησαν 274 μαθητές. Πολλοί από τους μαθητές εξέφρασαν την επιθυμία οι ομιλίες να επαναληφθούν.

Το Κεπ Υγείας του Δήμου Βέροιας θέλει να ευχαριστήσει για την συνεργασία την Αντικαρκινική Εταιρεία Ελλάδας, και τον πρόεδρο του παραρτήματος Βέροιας κ. Παπαχαραλάμπους Ευάγγελο, τον κ. Κόλβατζη Κυριαζή, τον πάροχο Υγείας του Κεπ Υγείας Δήμου Βέροιας, την Διευθύντρια της Δ.Ε.Ε  Ημαθίας κα Μαυρίδου Αναστασία, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε.Ε  Ημαθίας κα Λένα Δημητριάδη και τους Δ/ντες του ΓΕΛ Μακροχωρίου κα Τσαντσάν Ιωάννα, του Εσπερινού ΓΕΛ Βέροιας κ. Τυφίδη Αναστάσιο και τον κ. Απόστολο Γκανά διευθυντή του 5ου ΓΕΛ Βέροιας.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 20417 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Ειδήσεις με Διάρκεια