Εκδηλώσεις

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νάουσας: “Η ανάπτυξή τους μας τσακίζει”

 

Η «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙ

Άλλη μια επικοινωνιακή φιέστα οργανώσει η κυβέρνηση με τη μάσκα της δίκαιης «ανάπτυξης», αυτή τη φορά στην κεντρική Μακεδονία στις 26,27,28/3.Είναι ένα συνέδριο εξαπάτησης αποπροσανατολισμού με τον μανδύα της δίκαιης ανάπτυξης.

Η κυβέρνηση έρχεται στην Κεντρική Μακεδονία να εξαγγείλει την επιστροφή στις αγορές και την ανάπτυξη. Μόνο που αυτή την ανάπτυξη τη ζούμε στο πετσί μας καθημερινά εμείς οι συνταξιούχοι, με τις συντάξεις πείνας που παίρνουμε, που δεν έχουμε πρόσβαση στην υγεία, με νοσοκομεία και ΙΚΑ χωρίς γιατρούς, με πανάκριβα φάρμακα. Την ανάπτυξή τους τη ζουν τα άνεργα παιδιά μας, οι εργαζόμενοι με μισθούς πείνας, την ζουν χιλιάδες οικογένειες που τους πλειστηριάζεται το σπίτι. Την ζουν οι αγρότες που ξεκληρίζονται από τα χωράφια τους και οι μικροί έμποροι που αναγκάζονται να κλείσουν τα μαγαζιά τους.

Αυτή την ανάπτυξη τους την χαρίζουμε.

Οι συνταξιούχοι θα παλέψουμε με τους εργάτες, τους αγρότες, με τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους για μια ανάπτυξη που θα καλύπτει τις δικές μας ανάγκες, που θα εξυπηρετεί τους πολλούς και όχι τους λίγους.

 Όλοι στη συγκέντρωση, την Τέταρτη 28 Μάρτη, στις 6:00μμ, στην Πλ. Δημοκρατίας (Βαρδάρης) στη Θεσσαλονίκη

Μάρτης, 2018

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας