Βέροια

Το Πασχαλιάτικο Bazaar της “Πρωτοβουλίας για το Παιδί”

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ανακοινώνει τη διεξαγωγή του τακτικού Πασχαλιάτικου Bazaar της, που θα γίνει στο επί της οδού Ιπποκράτους 34 κατάστημα, δίπλα στο φωτο-Ασικίδη, από το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 έως και τη Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου 2018.

Το εφετινό Bazaar συμπίπτει ακριβώς με τη συμπλήρωση 10 χρόνων  δράσης του Οργανισμού μας, στον τομέα της φροντίδας και προστασίας παιδιών σε ανάγκη και σε κίνδυνο. Μέσα στο διάστημα αυτό, φιλοξενήθηκαν στο Σπίτι της Βεργίνας για μακρύ χρονικό διάστημα δεκάδες παιδιά, πολύ περισσότερα διημέρευσαν  στη Δομή ανοικτής προστασίας της Βέροιας, ενώ εκατοντάδες συμπολίτες μας με προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα δέχθηκαν υπηρεσίες κοινωνικού λειτουργού και ψυχολόγου. Ταυτόχρονα, επιχειρήθηκε με πολλές μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις η ενημέρωση του κοινού σε ζητήματα άμεσου κοινωνικού ενδιαφέροντος. Το έργο αυτό πραγματοποιήθηκε χάρις στην άμεση και έμμεση υποστήριξη μεγάλου αριθμού συμπολιτών μας, κοινού και εθελοντών.

Με την απαράμιλλη σε συνέπεια, σταθερότητα και ποιότητα εργασία των τμημάτων Bazaar των εθελοντριών της, η Πρωτοβουλία για το Παιδί ετοίμασε και παρουσιάζει και εφέτος με υπερηφάνεια τις δημιουργίες τους: λαμπάδες και πασχαλιάτικα αναμνηστικά, χρηστικά αντικείμενα και τεχνουργήματα, εδέσματα και χειροτεχνήματα, όλα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, απευθυνόμενη στους φίλους της από όλη την Ημαθία και προσδοκώντας, όπως κάθε φορά, στην ανταπόκρισή τους.

Το Πασχαλιάτικο Bazaar θα είναι ανοικτό, τις καθημερινές από 9:00  έως  14:00   και από  17:00 έως 20:30   και τα Σαββατοκύριακα από 10:00 έως 15:00.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας