Αθλητικά Τοπικά

Τα αποτελέσματα των σχολικών αγώνων στίβου Γυμνασίων και Λυκείων Ημαθίας

Την Τρίτη 13-03-2018 διεξήχθησαν οι σχολικοί αγώνες   Στίβου Λυκείων Α’ Φάσης Ημαθίας   σχ.έτους 2017-18, καθώς και οι σχολικοί αγώνες αθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ στίβου Γυμνασίων Ημαθίας. Οι Αγώνες έγιναν στο ΔΑΚ Νάουσας. Σημείωσαν μεγάλη επιτυχία όσον αφορά στη συμμετοχή (συνολικά πήραν μέρος 360 μαθητές/τριες) και τις επιδόσεις των μαθητών. Χαρακτηριστικό είναι ότι 37 μαθητές-τριες προκρίθηκαν στην Β’ Φάση των Πανελληνίων Αγώνων Στίβου Λυκείου που θα διεξαχθεί στο Άργος Ορεστικό.

Στους νικητές-τριες δόθηκαν διπλώματα συμμετοχής και  μετάλλια. Στην τελετή απονομής μεταλλίων και διπλωμάτων παρευρέθησαν και απένειμαν, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Νάουσας, κ. Στυλιανός Δάγγας και ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Μπουζιώτας Κων/νος.

Διακρίθηκαν οι εξής μαθητές-τριες:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ 13-03-2018

H Δ/ντρια Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ.  κ. Αναστασία Ε. Μαυρίδου συγχαίρει τους νικητές μαθητές/τριες, όλους τους συμμετέχοντες μαθητές/τριες αλλά και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κριτές και συνοδούς για τη θαυμάσια δουλειά τους. Ευχαριστεί τον Δήμο Νάουσας και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Νάουσας, κ. Στυλιανό Δάγγα για την χορηγία   των μεταλλίων, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας και στην αρτιότητα της διοργάνωσης.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων