Βέροια

Πέτρος Ρίστας και Ιωάννα Φόρτη. Με τη λάμψη της επιτυχίας!

Μια από τις καλύτερες βραδιές που πέρασαν από το Χώρο Τεχνών της Βέροιας ήταν η χθεσινή, που ξάφνιασε με την αρτιότητα αλλά και τη γνησιότητά της το κοινό.

Η Ιωάννα Φόρτη, μια ιδιαίτερη και φοβερής ευελιξίας φωνή, και οι Vamos Ensemble, μια  μικρή συμφωνική ορχήστρα με τη σφραγίδα της πρωτοτυπίας και της αυθεντικότητας, ήρθαν από την Κρήτη προσφέροντας στο κοινό της Βέροιας μια άλλη αίσθηση της Μουσικής.

Το σχήμα έκανε το παρθενικό του ταξίδι έξω από την Κρήτη, με πρώτο σταθμό τα Τρίκαλα και δεύτερο τη Βέροια, εντυπωσιάζοντας απ’ ότι διαπιστώσαμε το κοινό της πόλης μας.

Στο τέλος της συναυλίας, που μέτρο της επιτυχίας της ήταν το ατέλειωτο και επίμονο χειροκρότημα αλλά και η λάμψη στα πρόσωπα των θεατών, πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να εκφράσουν το θαυμασμό τους στους συντελεστές, στα παρασκήνια αλλά και στη σκηνή, μετά το τέλος της συναυλίας.

Αποδέκτης του ενθουσιασμού φυσικά και η Ιωάννα Φόρτη, που ο φακός της Φαρέτρας τη συλλαμβάνει να χαίρεται αυτόν τον ενθουσιασμό.

Την ίδια λάμψη της επιτυχίας όμως μοιράζεται μαζί της και ο Πέτρος Ρίστας, ο Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, που χάρη σ’ αυτόν το μουσικό σχήμα ήρθε στη Βέροια, προσκεκλημένο του Ωδείου και της ΚΕΠΑ  της πόλης, για να ανοίξει τον κύκλο των εκδηλώσεων του Ωδείου με τίτλο «Εαρινές Συμφωνίες».

Δικαιολογημένη, λοιπόν, η λάμψη της επιτυχίας που καθρεφτίζεται και στα δύο πρόσωπα!

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Για τη συναυλία της Ιωάννας Φόρτη με τους Vamos Ensemble μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Ροη ειδήσεων