Ειδήσεις με Διάρκεια

Η κίνηση του Μητροπολίτη από την Παρασκευή 16 μέχρι και τη Δευτέρα 26 Μαρτίου

Ο Σεβασμιώτατος :

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Δ’ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας. Στην ακολουθία θα ψάλλει χορωδία από το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης.

Το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 9:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον»θα παραστεί και θα ομιλήσει στην Ημερίδα για τα πρότυπα της Ιπποκρατικής ηθικής στη διάρκιεα του 20ου αιώνα και το Ιπποκράτειο Πνεύμα.

Το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Νίκων Αγιορείτης με θέμα: «Η κατάκριση».

Την Κυριακή 18 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος αδελφότητος ΠΕΛΕΚΑΝ στο Κομνήνιο Βεροίας και θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Αρχιμ. Αμβροσίου Κυρατζή.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο ιερομόναχος π. Νίκων Αγιορείτης με θέμα: «Η ελεημοσύνη».

Την Δευτέρα 19 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νησίου.

Την Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Μουτσιάλης.

 Την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ. θα ομιλήσει στον Σύλλογο Άγιος Φώτιος Βεροίας.

Την Τρίτη 20 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Απόδειπνο στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μελίκης.

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας.

Την Πέμπτη 22 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Ναούσης.

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Αρχαγγέλων Ασωμάτων.

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στην Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ναούσης όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, Ιερομόναχος π. Βαρθολομαίος.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου θα ιερουργήσει στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας επί τη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και θα τελέσει χειροτονία Πρεσβυτέρου. Στο τέλος θα τελέσει Δοξολογία επί τη Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας όπου εν συνεχεία θα ομιλήσει με θέμα « Θεομητορική Πορεία. Από τον Ευαγγελισμό στο Πάθος».

Την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 8:00 μ.μ. θα παρευρεθεί στην εορταστική Εκδήλωση για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα.

Την Δευτέρα 26 Μαρτίου το πρωί θα τελέσει Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό στον Ιερό Ναό των Αγίων Αρχαγγέλων στο χωριό Αρχάγγελος.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας