Αστυνομικό Δελτίο Βέροια

Τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας ονοματοθεσίας οδού “Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη” πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια

Τελετή αποκαλυπτηρίων της πινακίδας για την ονοματοθεσία της οδού «Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη”, που διέρχεται μπροστά από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε χθες (09-03-2018), στη Βέροια.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Βέροιας Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Μέσω της συγκεκριμένης ονοματοθεσίας αποδίδεται ο ελάχιστος φόρος τιμής στον Ειδικό Φρουρό Χαράλαμπο Αμανατίδη , που τραυματίστηκε θανάσιμα το 2004 κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζεται το έργο και η κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην επιμνημόσυνη δέηση που έλαβε χώρα, κατά τη διάρκεια της τελετής, χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βέροιας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, συνεπικουρούμενος από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Σωφρόνιο Φάκα.

Τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας της οδού, πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Βέροιας, τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Ανδρέα Αποστολόπουλο και τον Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικό Διευθυντή Διονύσιο Κούγκα.

Σύντομους χαιρετισμούς και ομιλίες απηύθυναν ο Δήμαρχος Βέροιας, ο Διοικητής της Σχολής, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Σιμούλης και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, Ευστράτιος Μαυροειδάκος.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η οικογένεια του αείμνηστου Ειδικού Φρουρού Χαράλαμπου Αμανατίδη, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Ημαθίας Γεώργιος Ουρσουζίδης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Υποστράτηγος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Υποδιοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος Παναγιώτης Κορδούλης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας, Επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό Ημαθίας, Διονύσιος Διαμαντόπουλος και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας, Φώτης Καραβασίλης.

Επιπλέον παρέστησαν, Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι, εκπρόσωποι και σύμβουλοι Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικών Υπαλλήλων, Ειδικών Φρουρών και Συνοριακών Φυλάκων καθώς και αστυνομικό προσωπικό.

Με το πέρας της τελετής παρατέθηκε, με μέριμνα του Δήμου Βέροιας, μικρή δεξίωση στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Αθήνα, 10 Μαρτίου 2018

banner-article

Ροη ειδήσεων