Με τους σπουδαστές του Τ.Ε.Μ.Α. συναντήθηκε η Ένωση Αξιωματικών Κ. Μακεδονίας

 

Η Ένωσή μας, εκπροσωπούμενη δια του Προέδρου της Ψαρογιάννη Ιωάννη και τον Α Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Μπαρμπούτη Αριστείδη, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστρατήγου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Ανδρέα, του Δ/ντη της Υποδ/νσης Δίωξης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, Α/Δ’ κ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ Παναγιώτη και του Δ/τή της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος, Α/Δ’ κ. ΚΟΥΓΚΑ Διονυσίου, συναντήθηκε με τους 32 σπουδαστές του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, εκπαιδευτικού έτους 2017-2018, οι οποίοι, στα πλαίσια της εκπαίδευσής τους, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 τις εγκαταστάσεις της Υποδ/νσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, συνοδευόμενοι από το Δ/τή της Σχολής τους.

Στους σπουδαστές του Τ.Ε.Μ.Α. πραγματοποιήθηκε, από μέρους μας, μία σύντομη ενημέρωση για συνδικαλιστικά θέματα, επισημαίνοντας την πρόσφατη τροποποίηση των σχετικών διατάξεων και την αύξηση των οργανικών θέσεων της επετηρίδας, των Αξιωματικών αυτής της κατηγορίας, για την οποία τροποποίηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας είχε αγωνισθεί και είχε προωθήσει, στην Πολιτική και Φυσική ηγεσία.

Παράλληλα, στους σπουδαστές απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος. Ο κ. Επιθεωρητής, αφού συνεχάρη τους εκπαιδευόμενους, αναφέρθηκε στα εφόδια, που λαμβάνουν, καθώς παρέχεται από τη Σχολή άρτια επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση, τονίζοντάς τους ότι αποτελούν μελλοντικά στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολούθως, εξειδικευμένα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, ανέλαβαν την παρουσίαση θεμάτων σχετικά με τις αρμοδιότητες και το έργο της Υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Τμήματα και τα εκσυγχρονισμένα Εργαστήρια της Υποδιεύθυνσης.

Η Ένωσή μας εύχεται στους συναδέλφους καλή συνέχεια και ολοκλήρωση του προγράμματος της εκπαίδευσής τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ι.

Γεν. Γραμματέας Καμούρας Κλ.

policenet.gr

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 20389 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Ειδήσεις με Διάρκεια