Βέροια Εκδηλώσεις

Ανοίγει η αυλαία του “Veria Dance 2018”

Την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 ανοίγει η αυλαία για το θεσμό «Veria Dance 2018». Το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτισμού σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και το Δήμο Βέροιας υποδέχονται τους 400 περίπου χορευτές από όλη την Ελλάδα που θα ανεβούν στη σκηνή του Χώρου Τεχνών Βέροιας και οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τα «Veria Dance Seminars», θα συμμετάσχουν στο «Veria Dance Gala» και θα διαγωνιστούν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορού «Veria Dance Competition».

Το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Μαρτίου ξεκινούν στο Χώρο Τεχνών τα σεμινάρια στον κλασσικό και στο σύγχρονο χορό με τους καταξιωμένους καθηγητές χορού Daniel Lommel και Θανάση Σολωμό.

Στις 20:00 μ.μ. το βράδυ της Πέμπτης 1 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Χώρο Τεχνών Βέροιας το «Veria Dance Gala Χορού» με φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Σχολές χορού από τη Βέροια, τα Μουδανιά, την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη και την Αλεξάνδρεια θα παρουσιάσουν ένα δίωρο πρόγραμμα κλασσικών και σύγχρονων χορογραφιών. Την έναρξη του προγράμματος θα κάνει η επαγγελματική ομάδα χορού του Χοροθεάτρου ΑΕΝΑΟΝ από την Αθήνα.

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου και ώρα 13:00 μ.μ. θα γίνει στο Χώρο Τεχνών Βέροιας η Τελετή Έναρξης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Χορού «Veria Dance Competition 2018» και στις 14:00 αρχίζει η πρώτη φάση των Ημιτελικών. Το κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει τους Τελικούς στην ηλικιακή κατηγορία 12 ετών και άνω σε όλα τα είδη χορού, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Μαρτίου στις 17:00 μ.μ. και τους Τελικούς στην ηλικιακή κατηγορία 7-12 ετών σε όλα τα είδη χορού την Κυριακή 4 Μαρτίου που ξεκινούν στις 12:30 μ.μ.. Η είσοδος για το κοινό στους Τελικούς είναι ελεύθερη. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και οι τελετές απονομής των βραβείων θα γίνουν μία ώρα μετά τη λήξη των τελικών, όπου θα απονεμηθούν και οι υποτροφίες στους διακριθέντες χορευτές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διοργάνωση προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους συμμετέχοντες από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας. Σχολές χορού από Βέροια, Νάουσα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά, Δράμα, Αθήνα, Μουδανιά, Εύοσμο, Αλεξάνδρεια, Περαία, Καβάλα, Χορτιάτη, Σέρρες, Τρίκαλα, Βόλος, Ηράκλειο και Ρέθυμνο σας περιμένουν όλους να υποδεχτούμε την Άνοιξη «χορεύοντας»…

Η Οργανωτική Επιτροπή

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας