Βέροια

Το πρόγραμμα του κινηματογράφου ΣΤΑΡ στη Βέροια, από Πέμπτη 22 έως και Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου2018

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ 15:17

THE 15:17 TO PARIS

του ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ

Μετά τις επιτυχημένες ταινίες «Ελεύθερος Σκοπευτής» και «Sully», ο Κλιντ Ίστγουντ καταπιάνεται με μία ακόμη αληθινή ιστορία

Με την ταινία Αναχώρηση για Παρίσι 15:17 ο βετεράνος και βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός, Κλιντ Ίστγουντ ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά. Ο ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ  επιλέγει να σκηνοθετήσει τους πραγματικούς ήρωες. Το σενάριο, που υπογράφει η Ντόροθι Μπλίσκαλ, ξετυλίγει το συγκλονιστικό περιστατικό που αναμεταδόθηκε και σόκαρε ολόκληρο τον κόσμο.

Προβολές :

Πέμπτη 22/2 στις 19.15 και 21.15

Παρασκευή 23/2 στις 19.15

Σάββατο 24/2 στις 19.15 και 21.15

Κυριακή 25/2 19.15 και 21.15

Δευτέρα 26/2 στις 20.30

Τρίτη 27/2 στις 19.15

Τετάρτη 28/2 στις 20.30

Σκηνοθεσία:    ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ

Σενάριο:          ΝΤΟΡΟΘΙ ΜΠΛΙΣΚΑΡ

Ηθοποιοί:        ΤΟΜΑΣ ΛΕΝΟΝ, ΤΖΕΝΑ ΦΙΣΕΡ, ΤΖΟΥΝΤΙ ΓΚΡΙΡ, ΤΟΝΙ ΧΕΪΛ, ΑΝΤΟΝΙ ΣΑΝΤΛΕΡ, ΑΛΕΚ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ, ΣΠΕΝΣΕΡ ΣΤΟΟΥΝ, ΡΕΪ ΚΟΡΑΣΑΝΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Στις 21 Αυγούστου του 2015, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε καθηλωμένος την είδηση ότι μια τρομοκρατική επίθεση στο τραίνο Thalys #9364 με προορισμό το Παρίσι είχε αποτραπεί χάρη σε τρεις θαρραλέους νεαρούς Αμερικάνους που ταξίδευαν στην Ευρώπη. Όλη η πορεία της κοινής τους ζωής, από την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση, και πολλά απίθανα περιστατικά τους οδήγησαν σ’ αυτή τη στιγμή ηρωισμού. Μέσα από αυτή την τρομαχτική δοκιμασία, η φιλία τους αποδείχτηκε το μεγαλύτερο όπλο, που τους επέτρεψε να σώσουν τις ζωές παραπάνω από 500 ανθρώπων.

Επίσημο site: http://www.1517toparis.com/

Ενώ η ταινία αναφέρεται σε μία ηρωική στιγμή στην πρόσφατη ιστορία, ο Ίστγουντ ένιωσε ότι κάνοντας την ταινία και διηγούμενος την ιστορία αυτών των ηρώων, είχε την ευκαιρία να εξερευνήσει κάτι ακόμα. «Ήταν μια αξιοθαύμαστη πράξη και συνέβη σε μια στιγμή που αναρωτιόμασταν πώς μπορούμε να αντιδρούμε στις δυσκολίες» λέει ο δημιουργός. «Αυτό που έκαναν τα παιδιά ήταν να δείξουν ότι ο απλός άνθρωπος μπορεί όχι μόνο να έχει φοβερά ένστικτα, αλλά και να λειτουργεί με βάση αυτά. Σίγουρα ήταν έτοιμοι γιατί είχαν στρατιωτική και ιατρική εκπαίδευση, αλλά δεν ήταν στο πεδίο της μάχης και δεν ήταν προετοιμασμένοι για αυτό το περιστατικό. Είδαν απλώς κάτι να συμβαίνει και συνεργάστηκαν για να σώσουν οι τρεις τους πολλές ζωές. Αν μπορούν αυτοί, μπορούμε κι εμείς».

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=lHkZgSXjgAY

 

 

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

το «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» θα είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες της χρονιάς

Σκηνοθεσία:    ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ

Σενάριο:          ΜΑΝΟΣ ΨΙΣΤΑΚΗΣ

Προβολές :

Πέμπτη 22/2 στις 19.15 και 21.15

Παρασκευή 23/2 – εκτός 

Σάββατο 24/2 στις 19.15

Κυριακή 25/2 19.15

Δευτέρα 26/2 στις 19.15 και 21.15

Τρίτη 27/2 – εκτός

Τετάρτη 28/2 στις 19.15 και 21.15

Η κωμωδία που θα σας απογειώσει στο γέλιο

Μαζί τα φάγαμε; Αναρωτηθείτε μέχρι να δείτε την φοβερή ταινία του Στράτου Μαρκίδη σε σενάριο του αγαπημένου μου Μάνου Ψιστάκη.

 

Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, Μ.ΜΑΛΦΑ,  Σ.ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ,   Α.ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,  Θ.ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, Δ.ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Κ.ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ, Κ.ΣΤΙΚΟΥΔΗ, Σ.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, Α.TΣΙΛΙΜΠΙΟΥ, Μ.ΨΙΣΤΑΚΗΣ, Ν.ΛΑΜΗ, Κ.ΜΕΤΑΞΑ, Α.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Μ.ΜΟΥΣΤΑΚΑ, A.DALLAS

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Γ.ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ, Τ.ΤΡΥΠΗ, Γ.ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Μ.ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΡΑΓΟΥΔΙ: Κ.ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ Χ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Σωτήρης Παπακώστας εργάζεται ως υπεύθυνος προμηθειών σε έναν γνωστό και μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Είναι απόλυτα έντιμός και ευσυνείδητος υπάλληλος, συνεπής σε όλα του τα καθήκοντα. Η γυναίκα του Γκέλλυ έχει συμβιβαστεί με τις αρχές του άντρα της αλλά ταυτόχρονα η καθημερινότητά της είναι δύσκολη αφού τα οικονομικά της οικογενείας της πάνε από το κακό στο χειρότερο.. Μία μέρα έρχονται σε επαφή μαζί της οι προϊστάμενοι του άντρας της και την πείθουν να υποδείξει εμμέσως στον Σωτήρη έναν δικό τους προμηθευτή, με το αζημίωτο φυσικά. Η Γκέλλυ τα καταφέρνει και από εκείνη την στιγμή αναλαμβάνει με διάφορά γυναικεία κόλπα να επηρεάζει τον Σωτήρη προκειμένου αυτή να εισπράττει πλούσιες μίζες εν αγνοία του.

Trailer:  https://www.youtube.com/watch?v=dM7-F3LqG8c

Το Γατοξόρκι – Lino (ΜΕΤΑΓΛ.)

Ώρα προβολής:  17.30 (προβολές μόνο   Παρασκευή 23/2 – Σάββατο 24/2 – Κυριακή 25/2)

Ο Λίνο είναι ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι που δεν αντέχει άλλο τη ρουτίνα του και το γάτο-κοστούμι του. Αποφασίζει έτσι να ζητήσει βοήθεια από έναν όχι και τόσο ταλαντούχο μάγο που τον μεταμορφώνει σε αυτό που μισεί περισσότερο: το γατοκοστούμι του!

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=zdkFnh5NiOs

 

Black Panther   (Marvel )

τουΡάιανΚούγκλερ

Προβολές  Μόνο : Παρασκευή 23/2 – Σάββατο 24/2 – Κυριακή 25/2 στις 21.15

Καθώς το αρχικό σκορ που έλαβε από τους χρήστες του Rotten Tomatoes ήταν ένα τέλειο 100%, η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και η απήχησή του έγινε ακόμη πιο αισθητή.

Έχει ταχύτητα, στυλ, απίθανες στολές, πρωτοτυπία και την ένταση που απολαμβάνουμε να βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη. Οι γοητευτικοί πρωταγωνιστές δεν άργησαν να κλείσουν τα μεγαλύτερα εξώφυλλα, αφενός ο πρωταγωνιστής Chadwick Boseman στο εξώφυλλο του Time, όσο και ο συμπρωταγωνιστής του, ο Michael B. Jordan στο εξώφυλλο του GQ, ντυμένος στο πολιτικό στυλ του Κόμματος των Μαύρων Πανθήρων του 1966.

Ο Τ’ Τσάλα, μετά το θάνατο του πατέρα του, του βασιλιά της Γουακάντα -ενός τεχνολογικά ανεπτυγμένου μα απομονωμένου Αφρικανικού κράτους- επιστρέφει στην πατρίδα του για να πάρει τη θέση του στο θρόνο. Οταν ένας παλιός και ισχυρός εχθρός επανεμφανίζεται, το θάρρος του Τ’ Τσάλα – βασιλιά – και Μαύρου Πάνθηρα – δοκιμάζεται σε μια τρομερή σύγκρουση που απειλεί την Γουακάντα, αλλά και ολόκληρo τον πλανήτη. Αντιμέτωπος με προδοσία και κινδύνους, ο νέος βασιλιάς πρέπει να συγκεντρώσει τους συμμάχους του και να απελευθερώσει όλη τη δύναμη του Μαύρου Πάνθηρα, για να εξολοθρεύσει τους εχθρούς του και να διασφαλίσει την ασφάλεια του λαού του.

Σκηνοθεσία: Ράιαν Κούγκλερ

Σενάριο: Ράιαν Κούγκλερ, Τζο Ρόμπερτ Κόουλ

Πρωταγωνιστούν: Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Λουπίτα Νιόνγκ’ο, Ντανάι Γκουρίρα, Αντζελα Μπάσετ

Μπορεί στο τελευταίο τρέιλερ του “Captain America: Civil War” τα βλέμματα όλων να πέφτουν πάνω στον Spiderman, παρόλα αυτά οι ειδήσεις που έρχονται από τους αστραφτερούς λόφους του Hollywood αφορούν έναν άλλον ήρωα. Ο λόγος για τον “Black Panther”. Έναν ιδιαίτερα μυστηριώδη χαρακτήρα και εξίσου ενδιαφέρον με τον άνθρωπο αράχνη.

Διόλου τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι στο στρατόπεδο της Marvel ήδη εξετάζουν πιθανά σενάρια, χτισμένα εξ ολοκλήρου στον “πάνθηρα”. Ο πρόεδρος του επιφανούς στούντιο, Kevin Feige, μίλησε στο “Empire” γνωστοποιώντας μέρος των σχεδίων της εταιρίας για το σκοτεινό αιλουροειδές:

“Πρόκειται για μία μεγάλη γεωπολιτική περιπέτεια δράσης, που εστιάζει τόσο στον οικογενειακό όσο και στον βασιλικό αγώνα που δίνει ο T’Challa στην Wakanda. Δηλαδή ουσιαστικά την μάχη που δίνει για να φορέσει το στέμμα του βασιλιά. Είναι πολύ σημαντικός ήρωας για εμάς. Θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο των Avengers. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος ύπαρξης του.”

Μετά τους μεγάλους παίκτες της ομάδας – X-Men, Spider-Man, Ιron Man, Thor και λοιπούς υπερήρωες– να έχουν αποκατασταθεί κινηματογραφικά, η Μarvel ρίχνει το βλέμμα της σε κάποια από τα λιγότερο γνωστά παιδιά της. Ο Black Panther είναι ο πρώτος-σε βασικό ρόλο- μαύρος superhero που θα εμφανιστεί στην μεγάλη οθόνη

Για την ιστορία, ο Πάνθηρας πρωτοεμφανίστηκε το ’66 στις περιπέτειες των Fantastic Four, πριν αναπτυχθεί ως χαρακτήρας στα δικά του βιβλία. Το όνομα του είχε συνδεθεί για λίγο με αυτό του Wesley Snipes(Blade) για το lead, κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ’90, όταν η Sony είχε, αρχικά, εκφράσει ενδιαφέρον για τη δημιουργία ταινίας. Τελικά τα δικαιώματα πέρασαν στην Artisan Entertainment, αλλά κανένα φιλμ δεν προχώρησε, μέχρι που η Marvel εξασφάλισε από τη Lionsgate (που αγόρασε την Αrtisan) τα δικαιώματα το 2005.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=JInqpeC36zc

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

banner-article

Ροη ειδήσεων