Κοινωνία

Εργατικό Κέντρο Νάουσας: “Αγώνας ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς”

Παράσταση διαμαρτυρίας οργάνωσαν σήμερα, Τρίτη, 20/2/18, 10:30πμ το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ Νάουσας και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας στη ΔΟΥ Βέροιας.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κλιμακώνει την επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά. Οι κατασχέσεις χρημάτων για χρέη θα διευρυνθούν απο το Μάϊο. Δεν υπάρχει εργατικό  – λαϊκό σπίτι που δε χρωστάει στην τράπεζα, εφορία, Δήμο, ΔΕΗ.  Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν και στην πρώτη κατοικία, θα γίνονται τρείς φορές την εβδομάδα (αντί μίας που ίσχυε μέχρι τώρα) και θα δίνεται η δυνατότητα στους τραπεζικούς ομίλους να εκχωρούν τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια σε εταιρείες- κοράκια προκειμένου να προχωρούν άμεσα σε εκποίηση περιουσιών μαζί με τους τραπεζίτες! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει ένα βήμα παραπάνω. Διαλύει ουσιαστικά την όποια παρεχόμενη προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία. Κάνει παζάρια με τους τραπεζίτες για να καταργήσει τελείως ή να ρίξει σε πολύ χαμηλό επίπεδο τα κριτήρια προστασίας της πρώτης κατοικίας.

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας και τα σωματεία συνταξιούχων ΙΚΑ και ΟΑΕΕ στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης θα οργανώσουν τον αγώνα των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, ενάντια συνολικά στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που εκτός από τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, εκτός από τη φοροληστεία και τη φτώχεια, ρημάζει στην κυριολεξία το βιός των φτωχών οικογενειών προς όφελος των τραπεζιτών και των αρπαχτικών.

Την Τετάρτη 21 Φλεβάρη οργανώνουμε συγκεντρώσεις σε Βέροια, 5:0μμ στην Πλ. Ωρολογίου και σε Νάουσα, 11:30πμ στο Ειρηνοδικείο (Διοικητήριο), ενημερώνουμε τους εργαζόμενους, τους φτωχούς αγρότες, μαγαζάτορες να μην κρύψουν το πρόβλημα τους, συλλογικά και οργανωμένα να δώσουμε τη μάχη, να βάλουμε εμπόδια στο στόχο κυβέρνησης και αρπακτικών, να προστατέψουμε το βιος μας.

  • Κανένα σπίτι – χωράφι σε χέρια τραπεζίτη
  • Κάτω τα χέρια από του λαού το βιος

ΟΙ ΔΙΟΚΗΣΕΙΣ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας