Κοινωνία

Υποδείγματα αιτήσεων σχετικά με τη διακοπή και την επιστροφή της Ειδικής Εισφοράς Συνταξιούχων

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων έστειλε προς   τα Δ.Σ. των Συνδέσμων- Συλλόγων όλης της χώρας   σχετικά ενημερωτικά και υποδείγματα αιτήσεων που αφορούν την διακοπή αλλά και την  επιστροφή της Ειδικής Εισφοράς Συνταξιούχων μετά την έκδοση της σχετικής απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που αφορά πολιτικούς συνταξιούχους.

Παραθέτουμε τα σχετικά υποδείγματα των αιτήσεων καθώς και την ηλεκτρονική διεύθυνση τους site της Ομοσπονδίας για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

far

 ————————————————————–

Δελτίο Τύπου σχετικά με την αίτηση για τη διακοπή και επιστροφή της Ειδικής Εισφοράς Συνταξιούχων σύμφωνα με την απόφαση 244/ 17 του Ελεγκτικού Συνεδρίου

 

Υποδείγματα αιτήσεων σχετικά με τη διακοπή και την επιστροφή της Ειδικής Εισφοράς Συνταξιούχων

 

Προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΠΣ και τα Δ.Σ. των Συνδέσμων- Συλλόγων όλης της χώρας

 

Σας στέλνουμε υπόδειγμα αίτησης για τη διακοπή παρακράτησης της Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων μετά την έκδοση της αριθ.244/10-2-2017 απόφασης της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, που αφορά πολιτικούς συνταξιούχους.

 

Κατεβάστε την αίτηση εδώ

Οι αιτήσεις αυτές πρέπει να υποβληθούν ατομικά από κάθε συνταξιούχο, εντός προθεσμίας δύο ετών από την ημερομηνία δημοσίευσης της παραπάνω απόφασης, ήτοι μέχρι 9 Φεβρουαρίου 2019 (άρθρο 66 του Π.Δ. 169/2007).

Από το Γραφείο Προέδρου της ΠΟΠΣ

Προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΠΣ

και τα Δ.Σ. των Συνδέσμων- Συλλόγων όλης της χώρας

 

Σας στέλνουμε υπόδειγμα αίτησης για τη διακοπή της Εισφοράς Αλληλεγγύης από το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και την επιστροφή των αναδρομικών ποσών που εσφαλμένα παρακρατήθηκαν κατά τον επανυπολογισμό της επικουρικής σύνταξης, σύμφωνα με το Ν.4387/2016.

Κατεβάστε την αίτηση εδώ

Οι αιτήσεις αυτές να δοθούν στους συνταξιούχους από τα Γραφεία των Συλλόγων και να τις στείλετε με ονομαστική κατάσταση στα Γραφεία της Ομοσπονδίας μας, τις οποίες και θα καταθέσουμε στο Ταμείο.

Από το Γραφείο Προέδρου της ΠΟΠΣ

banner-article

Ροη ειδήσεων