Αθλητικά Βέροια Γενικά

Χρυσό μετάλλιο για τον βεροιώτη αθλητή του “Εν Σώματι Υγιεί” Κ. Πετράκη στο Ασιατικό Κύπελλο Parasnowboard στο Ιράν!

Με τα χρυσά μετάλλια της κατηγορίας UL  επέστρεψε σήμερα Τρίτη από το Ιράν, ο αθλητής του Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας, Πετράκης Κωνσταντίνος και ο συνοδός-προπονητής του Μανώλης Κατσαράκης.

  Ο Πετράκης αγωνίστηκε την Κυριακή 5 και τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στο IPC Snowboard Asian Cup, στο αγώνισμα Banked Slalom, στην κατηγορία UL . Ο κάθε αγώνας αποτελούνταν από 3 επιμέρους καταβάσεις με τους αθλητές να κρατάνε την καλύτερη επίδοση από τις 3. Ο αθλητής μας αναδείχτηκε πρώτος και τις δύο μέρες με αποτέλεσμα να επιστρέψει με δύο χρυσά μετάλλια στις αποσκευές του και το κύπελλο του καλύτερου αθλητή της κατηγορίας του.
Πρόκειται ασφαλώς για την μεγαλύτερη επιτυχία που γνωρίζει ο παραολυμπιακός αθλητισμός της πόλης μας (μέχρι την επόμενη), σε ένα χειμερινό αθλημα που τώρα ξεκινάει να αναπτύσσεται στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο Πετράκης διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες του για συμμετοχή στη φετινή Χειμερινή Παραολυμπιαδα της Κορέας (θα γνωρίζουμε σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες).

Φωτογραφίες του αθλητή μας από το site μας –> http://r4rehab.blogspot.gr/2018/02/ipc-snowboard-asian-cup-3-5022018-dizin.html

Με εκτίμηση για το
Α.Σ. ΑμεΑ “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας
banner-article

Ροη ειδήσεων