Αθλητικά Βέροια

Ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας έκοψε την πίτα του

Στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» έκοψε φέτος την πίτα του ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας. Με παρόντα πολλά από τα μέλη του, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού – ΚΑΠΑ κ. Διαμάντη, τον Υποδιοικητή της Τροχαίας κ. Μπαρούτογλου αλλά και μέλη των οικογενειών και φίλους των δρομέων, κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Τη βασιλόπιτα έκοψε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Κελεπούρης, αφού ο Πρόεδρος Βασίλης Τσιάρας ήταν αδύνατον να παραστεί, μετά το ατύχημα που συνέβη στην επιχείρησή του, την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στο καφέ McOza στη Βέροια.

Ο Νίκος Κελεπούρης, αφού ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο, τον Υποδιοικητή της Τροχαίας και εκπροσώπους του Τύπου για τη διαρκή τους στήριξη, είπε:

«Ξεκινώ με τα δυσάρεστα. Χάσαμε τον Σάββα τον Αβετίδη, μέλος μας, πάντα πρώτο σ’ όλους τους αγώνες. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε με την αρρώστια του. Το δεύτερο δυσάρεστο είναι το ατύχημα που είχε χθες βράδυ ο Πρόεδρος με τη φωτιά και γι αυτό τον αντικαθιστώ απόψε εγώ. Ας συνεχίσει όμως ο Γραμματέας μας ο Γιώργος ο Καραγιάννης, προχωρώντας στη διαδικασία της κοπής.»

Ο Γιώργος Καραγιάννης, παίρνοντας το λόγο, είπε:

«Μέσα στη χρονιά προέκυψαν διάφορα θέματα που καλό είναι να τα αναφέρουμε σήμερα.»

Εξηγώντας γιατί το ΔΣ του Συλλόγου επέλεξε το χώρο της κοπής στην πόλη και όχι στο βουνό, είπε πως κάτι τέτοιο οδηγεί σε μεγαλύτερη σύσφιγξη των δεσμών μεταξύ των μελών, αφού προκύπτει μέσα από τέτοιες συναντήσεις και γνωριμία των οικογενειών τους.

Πέρα από τους γνωστούς αγώνες που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος αναφέρθηκε και σ’ έναν καινούργιο στο Σέλι και σε βοήθεια που θα παράσχει στους αγώνες στο Μακροχώρι και στην Καστανιά.

«Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι πέφτει βαρύ φορτίο στους ώμους μας και θα χρειαστεί δουλειά όλη τη χρονιά. Βέβαια, όλ’ αυτά θα τα συζητήσουμε καλύτερα στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας» ολοκλήρωσε.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στο Βασίλη Πουρλίδα, που καταχειροκροτήθηκε.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας