Αλεξάνδρεια

Ευχαριστήρια επιστολή μαθητών και εκπαιδευτικών του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

 Ε υ χ α ρ ι σ τ ή ρ ι α    Ε π ι σ τ ο λ ή

                 Οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό του Σχολείου, πραγματοποίησαν στις 29 Ιανουαρίου 2018 εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στη Ραψομανίκη Αλεξάνδρειας για να τιμήσουν την  μνήμη των Τριών Ιεραρχών.

Στον Ιερό Ναό τους μαθητές, τόσο του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας όσο και του ΕΕΕΕΚ Νάουσας που παραβρέθηκαν και αυτοί για τον ίδιο λόγο, υποδέχθηκε ο ιερέας της ενορίας πατήρ Νικόλαος Γιοβάνος ο οποίος τυγχάνει και εκπαιδευτικός του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων

του Ναού εορταστική εκδήλωση σχετική με την ημέρα των Τριών Ιεραρχών από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Πατήρ Νικόλαος, με τη βοήθεια των μελών της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ναού αλλά και κατοίκων του χωριού, προσέφερε πλούσια εδέσματα σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων και εξέφρασε την διάθεσή του να επαναλάβει τη φιλοξενία για όλα τα ΕΕΕΕΚ της Ημαθίας μέσα από κατάλληλα εκπαιδευτικά προγράμματα και σχετική προετοιμασία.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας ευχαριστούν για τη θερμή φιλοξενία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Ραψομανίκης :

α) τον πατήρ Παλαμά ,από την Ι.Μ Θεοτόκου Καλλίπετρας, ο οποίος και τέλεσε την Θεία

Λειτουργία,

β) τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ναού αλλά και τους κατοίκους της Ραψομανίκης

για όλα όσα τους προσέφεραν, και

γ) τον πατήρ Νικόλαο Γιοβάνο και τον υιό του, πατήρ Χρήστο, για την υπέροχη φιλοξενία τους.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί

                                                                 του ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας