Η ΕΑΑΣ Ημαθίας για το συλλαλητήριο της Αθήνας την 4η Φεβρουαρίου

 

Την 21η Ιανουαρίου διαδηλώσαμε εντυπωσιακά την πεποίθησή μας ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι ελληνική και όχι αλλόφυλη κληρονομιά. Τα Μέλη του Παραρτήματός μας, ενώθηκαν με άλλους τουλάχιστον Πεντακόσιες Χιλιάδες Έλληνες που όλοι μαζί δώσαμε εντυπωσιακό παρόν και συμβάλαμε στην ιστορική, βροντόφωνη καταγραφή του εθνικού αισθήματος, για αποτροπή της σχεδιαζόμενης παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στους παγκόσμιους πάτρωνες των Σλαύων και Αλβανών της πΓΔΜ. Οι προσπάθειες  αποτροπής, καπήλευσης και απαξίωσης των Συλλαλητηρίων, έχουν ήδη πέσει στο κενό.

Τα μέλη του Παραρτήματός μας θα συμμετάσχουν και στο Συλλαλητήριο των Αθηνών της 4ης Φεβρουαρίου 2018 στο Σύνταγμα, με λεωφορεία που μισθώνει η Ιερά Μονή Προδρόμου Γιαννακοχωρίου. Αναχώρηση των λεωφορείων από Νάουσα και Βέροια. Στο σύνολο των λεωφορείων υπάρχουν ακόμη 25 διαθέσιμες θέσεις, για ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ. Το συμβολικό αντίτιμο είναι περί τα 20 ευρώ ανά άτομο.

Όσοι επιθυμούν να μετάσχουν, πρέπει να το δηλώσουν το δυνατόν ταχύτερα στην Ιερά Μονή, στο τηλέφωνο 23320-51168 ή 6948661900 ή στο Παράρτημά μας στο τηλέφωνο 23310-27463 ή 6980292023.

 Για το Τοπικό Συμβούλιο:

Αντγος εα Κων. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος

Ανχης εα Ιωάν. Πανταζής, Γραμματέας

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 20487 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Ειδήσεις με Διάρκεια