Νάουσα Τοπικά

Το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας σχετικά με απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου Νάουσας

Η προχθεσινή εξέλιξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας με την υπερψήφιση της πρότασης του Δημάρχου να δοθεί το ακίνητο της ΒΕΤΛΑΝΣ για την κατασκευή κέντρου διοίκησης με συνοδούς χώρους, παρά την αντίθετη πρόταση για δημιουργία  σύγχρονου κέντρου αποκατάστασης ασθενών μετά από νοσηλεία, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά.

Ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται, σχεδιάζει και αγωνίζεται για την ουσιαστική αναβάθμιση της Υγείας στην πόλη της Νάουσας?

Ποιος αγωνιά για την σωτηρία του νοσοκομείου και τελικά ποιος «γράφει στα παλιά του τα παπούτσια» την αγωνία των δημοτών της Νάουσας?

Πριν από λίγο καιρό η τοπική κοινωνία απαίτησε, μέσα από μεγάλες  κινητοποιήσεις, την αναβάθμιση του Νοσοκομείου, την περαιτέρω στελέχωσή του και την ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στην λογική της μη υποβάθμισης του. Αν και θα πρέπει τις ευθύνες να τις αναζητήσουμε τότε, που δια νόμου σε μία νύχτα καταργήθηκε η ΠΦΥ[νόμος Γεωργιάδη] και τα νοσοκομεία από το 2009 ουσιαστικά αφέθηκαν στην τύχη τους!

Πιστεύουμε ότι η πρόταση για την δημιουργία κέντρου αποκατάστασης ασθενών μετά από νοσηλεία, θα λειτουργήσει αμφίδρομα υποστηρικτικά στο Νοσοκομείο το οποίο ενισχύεται, δυναμώνει και αναβαθμίζεται, και τελικά ωφελεί την τοπική κοινωνία και γενικότερα τον Δήμο της Νάουσας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κοιτάμε μπροστά , είμαστε αισιόδοξοι ότι τα χρόνια των μνημονίων τελειώνουν και είναι ανάγκη να σχεδιάσουμε με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και  χωρίς σκοπιμότητες, την επόμενη μέρα της Υγείας στον τόπο μας.

ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ  ΗΜΑΘΙΑΣ

 

banner-article

Ροη ειδήσεων