Η κίνηση του Μητροπολίτη από 21 έως και Κυριακή 28 Ιανουαρίου

O Σεβασμιώτατος :

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 7:00μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Βεροίας (Βενιζέλου 29, 1ος όροφος) θα ομιλήσει στους «Ακαδημαικούς Διαλόγους» με θέμα « Το πρώτο ζητούμενο στη ζωή του ανθρώπου».

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Νεοχώρι Ημαθίας, επί τη εορτή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω.

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη Ημαθίας, επί τη εορτή της Οσίας Ξένης.

Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης του ομωνυμου δημοτικού διαμερίσματος Βεροίας, επί τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 10:30 θα παραστεί και θα ομιλήσει στην Σύναξη Ιερέων στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Παλατίτσια Ημαθίας, επί τη εορτή της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει και θα τελέσει xειροτονία Διακόνου στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Ναούσης.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 11:00π.μ. θα παραστεί στην εκδήλωση του Σωματείου «Παναγία Σουμελά» προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού “ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ” στην Νάουσα.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στις 6:00μ.μ. στον Χώρο Τεχνών Βεροίας θα παραστεί στην Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως μας με θέμα «Μάνα Μακεδονία μου».

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 20487 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Ειδήσεις με Διάρκεια