Βέροια Ρεπορτάζ

Ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο χρώμα στην Αγορά της Βέροιας και την Πλατεία Δημαρχείου από Ομάδες του ΔΗΠΕΘΕ

Παιδικά πρόσωπα, αγιοβασίληδες, ξωτικά, τάρανδοι, πλημμύρισαν την Αγορά της Βέροιας μεσημέρι του Σαββάτου, προκειμένου να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικό κλίμα και να αυξήσουν την αγοραστική διάθεση των καταναλωτών, όπως ήταν σχεδιασμένο από τους διοργανωτές  του διημέρουρου “ΓιορτάΖΩ- ΨωνίΖΩ – ΖΩ στη Βέροια”.

Παιδιά από ομάδες του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας ήταν η ψυχή αυτής της προσπάθειας, που ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι. Ντυμένα ανάλογα μάζευαν από τους περαστικούς  γραπτές ευχές, πράγμα που προκάλεσε στην αρχή έκπληξη για όσους δεν ήταν ενημερωμένοι και στη συνέχεια μια διάθεση ευφορίας.

Στις 2.οο το μεσημέρι όλα τα παιδιά συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Δημαρχείου για να φωτογραφηθούν, όπου ένα ταμπλό περίμενε τα δεχτεί τις ευχές των περαστικών και το οποίο γέμισε πολύ γρήγορα. Μικρότερα παιδάκια με τα μπαλόνια τους εντάχθηκαν στο σύνολο γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, επιτείνοντας το κλίμα της χαράς.

Η εκδήλωση έκλεισε με φωτογράφιση όλων των παιδιών του ΔΗΠΕΘΕ κάτω από το δέντρο, με τα καπέλα τους στον αέρα σε μια χειρονομία αισιοδοξίας.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Ροη ειδήσεων