Αθλητικά Νάουσα

Χειμερινή Γιορτή των “Κ.Α.Ν.ονιών” στην Κολυμβητική Ακαδημία “ΝΑΟΥΣΑ”

Με πολλά παιδικά χαμόγελα και με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μια φορά η Χειμερινή ημερίδα ακαδημιών «Γιορτή των Κ.Α.Ν.ονιών» που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ακαδημία «ΝΑΟΥΣΑ», την Κυριακή 10/12/2017 στο δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 145 παιδιά, ηλικίας  4 ετών και άνω, των συλλόγων: Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης, Ναυσίθοος Κέρκυρας,  Ακαδημία Γιαννιτσών και Κολυμβητική Ακαδημία «ΝΑΟΥΣΑ».

Πολύ κέφι, χορός, και ακόμα περισσότερο κολύμπι αποτέλεσαν τη σύνθεση της άκρως επιτυχημένης διοργάνωσης, ενώ τα χαμόγελα και η προσπάθεια των παιδιών οδήγησαν στο δυνατό χειροκρότημα των θεατών, οι οποίοι γέμιζαν τις κερκίδες του κολυμβητηρίου. Η Γιορτή έκλεισε με βράβευση όλων των μικρών «δελφινιών» για την καλή τους προσπάθεια με τιμητικό δίπλωμα και μετάλλιο αλλά και ένα υγιεινό κολατσιό.

Οι προπονητές και η Διοίκηση της Κ.Α.Ν. θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους γονείς-εθελοντές οι οποίοι για άλλη μια φορά βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης καθώς και τον κ. Τσαχαλίδη Γιώργο για τη χορηγία των φρούτων που δόθηκαν στους μικρούς αθλητές.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας