Αθλητικά Βέροια Ρεπορτάζ

Έπεσε η αυλαία του 6ου Φιλίππειου Δρόμου στη Βέροια με την πλήρη ικανοποίηση δρομέων και διοργανωτών

Ύστερα από τους χθεσινούς νυχτερινούς   παράλληλους  αγώνες,  που πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία  στη Βέροια, σήμερα 672 δρομείς έτρεξαν την κλασική διαδρομή Φιλίππειου Δρόμου των 14.600 μέτρων.

Και ο σημερινός αγώνας, όπως και οι χθεσινοί, σημείωσε απόλυτη επιτυχία και έχουν κάθε λόγο οι διοργανωτές, ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας και το Αθλητικό τμήμα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, να είναι ικανοποιημένοι.

Η εκκίνηση έγινε σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 10:30 το πρωί από τους Βασιλικούς Τάφους της Βεργίνας και ο τερματισμός των αθλητών  στην Πλατεία  Δημαρχείου της Βέροιας.

Πρώτος νικητής του Αγώνα ο Κων/νος  Σταμούλης της Γυμναστικής Εταιρίας από το Αγρίνιο,  με χρόνο 49΄16΄΄,  κατά τρία δευτερόλεπτα μεγαλύτερο του ρεκόρ αγώνων.  Δεύτερος  ο Κων/νος Πανταζής  με χρόνο 54΄33΄΄ και τρίτος  Βασίλης Θεοδοσιάδης της Stoikos Running Team,  με χρόνο 55΄38΄΄.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, με τον καιρό να ευνοεί, πολλοί θεατές παρακολούθησαν τον σημερινό αγώνα κατακλύζοντας τους δρόμους της Βέροιας  κοντά στο τέρμα.

Επίσης και  σήμερα οι τυμπανιστές του ΚΑΡΑΝΟΥ έδωσαν το δικό τους  παρών εμψυχώνοντας τους αθλητές λίγο πριν το τερματισμό αλλά και δημιουργώντας ταυτόχρονα μια ιδιαίτερη νότα στο κέντρο της πόλης.

Μετά τον τερματισμό του αγώνα έγινε η απονομή των μεταλλίων των χθεσινών αλλά και του σημερινού αγώνα.

Τα αποτελέσματα του σημερινού αγώνα μπορείτε να τα δείτε  ΕΔΩ,  ενώ των χθεσινών παράλληλων ΕΔΩ. 

Μπορείτε επίσης να δείτε το χθεσινό ρεπορτάζ της Φαρέτρας από τους νυχτερινούς παράλληλους αγώνες ΕΔΩ

Ακολουθεί αναλυτικό φωτορεπορτάζ από τους αγώνες αλλά και από τις απονομές των μεταλλίων.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας