Επιτυχία σημείωσαν οι νυχτερινοί παράλληλοι αγώνες του 6ου Φιλίππειου Δρόμου στη Βέροια

Επιτυχία σημείωσαν οι παράλληλοι αγώνες του 6ου Φιλίππειου Δρόμου, με σχετικά υψηλή συμμετοχή αθλητών, κυρίως των Δημοτικών Σχολείων,  που φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη μέρα του κανονικού αγώνα  και μάλιστα ήταν νυχτερινοί.

Σ’ αυτούς τους αγώνες έγιναν τρεις διαφορετικές εκκινήσεις.

Η πρώτη αφορούσε τον αγώνα των 1000 μέτρων μαθητών των τριών τελευταίων τάξεων των Δημοτικών Σχολείων, η δεύτερη αγώνα 2000 μέτρων για μαθητές Γυμνασίων και η Τρίτη αγώνα 5000 μέτρων για όλες τις ηλικίες άνω των 15 χρόνων.

Οφείλουμε να πούμε ότι η οργάνωση των σημερινών αγώνων από το Σύλλογο Δρομέων Βέροιας ήταν άψογη,  πράγμα  που εγγυάται και την αυριανή επιτυχία του 6ου Φιλίππειου.

Αξίζει να σημειωθεί  ότι υπήρχαν πολλοί θεατές, ακόμη και μικρά παιδιά, κυρίως όμως γονείς μαθητών, για να δουν και να καμαρώσουν τα παιδιά τους.

Ιδιαίτερη αίσθηση δημιούργησαν οι τυμπανιστές του ΚΑΡΑΝΟΥ, που με τους ρυθμούς τους εμψύχωναν και ανέβαζαν την διάθεση αθλητών αλλά και θεατών.

Η απονομή των μεταλλίων στους νικητές θα γίνει αύριο Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι,  μαζί με τις απονομές των αυριανών νικητών του 6ου Φιλίππειου Δρόμου.

Δείτε τα αποτελέσματα   ΕΔΩ.

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 20378 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Ειδήσεις με Διάρκεια