Εκδηλώσεις

“Η Γιορτή των Ευχών” στη Νάουσα με δώρα για τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη

Ο Δήμος Νάουσας διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 15 Δεκεμβρίου 2017 την επιτυχημένη χριστουγεννιάτικη γιορτή «Η Γιορτή των Ευχών» στην πλατεία Καρατάσου και ώρα 17:30 σε συνεργασία με τους ζαχαροπλάστες της πόλης. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, αλλά κυρίως στα παιδιά. Στόχος της γιορτής, είναι να καλλιεργηθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων και το αίσθημα αγάπης και προσφοράς.

Στη «Γιορτή των Ευχών» τα παιδιά σε συνεργασία με τους ζαχαροπλάστες θα παρασκευάσουν μπισκότα σε γιορτινά σχήματα τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Με ηλεκτρονικό τρόπο και σε μεγάλο πάνελ δίπλα από το μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στηθεί στην πλατεία για το σκοπό αυτό, τα παιδιά θα επιλέγουν από τις καταγεγραμμένες ευχές, που τα ίδια θα έχουν πει, ώστε η ευχή με τις περισσότερες επιλογές να είναι και η ευχή του Δήμου Νάουσας για το 2018. Η συμμετοχή των ζαχαροπλαστών θα είναι, τόσο με την τεχνογνωσία τους, όσο και με την προσφορά τους από τις συνεργαζόμενες εταιρείες των καταστημάτων τους με την παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και η ενεργή συμμετοχή τους, βοηθώντας τα παιδιά να διακοσμήσουν τα μπισκότα τους με υλικά επαγγελματικής ζαχαροπλαστικής. Όλος ο χώρος της πλατείας θα διακοσμηθεί ανάλογα δίνοντας ένα έντονο και γιορτινό χρώμα τόσο στην εκδήλωση όσο και στις μέρες που έρχονται.

Ο Άγιος Βασίλης από το σπίτι του θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά.

Η Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας και η Νεανική Χορωδία «Naoussa Glee» θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια. Η γιορτή θα καλυφθεί με όλα τα τεχνικά μέσα και θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας