Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

 "Καλησπερίζω φέρνοντας αγέρα μυρωμένο απ’ τ’ αφρισμένα κύματα χιλιοτραγουδισμένο …."

Έτσι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην αυλή του σχολείου μας ξεκίνησε γιορτή. Άρχισε να μετράει ο χρόνος αντίστροφα και άναψε το καράβι μας .Τα παιδιά, μας τραγούδησαν τα κάλαντα . Σειρά  πήρε η λύρα,  το νταούλι και οι μικροί χορευτές του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου Καλλιθέας   μας μάγεψαν. Το χειροκρότημα μεγάλο.

Μια γιορτή γεμάτη κέφι, χορό, κατασκευές, Face painting, χριστουγεννιάτικο παζάρι, με ζεστό γλυκό κρασί ,ψητά κάστανα και γλυκίσματα για μικρούς και μεγάλους .

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους:

  • Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο Καλλιθέα Βέροιας
  • Κολτσίδα Ειρήνη
  • Σβαρνογιαννοπούλου Έλενα
  • Δημητριάδου Αγάπη
  • Πασχαλίδου Σταυρούλα Μίνι μάρκετ Ν.Νικομήδεια
  • Μιχαλόπουλο Διονύση

Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους γονείς που βοήθησαν  ο καθένας με τον τρόπο του, να πραγματοποιηθεί η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή . Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον διευθυντή κο Γκιορτζή Εμμανουήλ και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, που είναι πάντα αρωγοί και συνεργάτες στις δράσεις του Συλλόγου μας, τον μουσικό του σχολείου μας κο Σαρακατσιάνο  Αντώνη που συντόνισε την χορωδία για τα κάλαντα.

Ευχαριστούμε επίσης μέσα από την καρδιά μας  τους:

Αγάπη, Άννα, Βίκυ, Γιάννα, Γιώτα, Δήμητρα, Ελένη, Ελένη, Ελεονώρα, Ελευθερία, Έμη, Ιωάννα, Μαρία , Κορίνα, Μαρία, Νικολέτα, Πάττυ, Σπυριδούλα, Φανή, Ανδρέα, Σωτήρη ,τον  Μιχάλη (Αι Βασίλη )και την Έλενα (γυναίκα του Αι Βασίλη), που ακούραστα για άλλη μια φορά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με  υγεία το νέο έτος .

Με εκτίμηση

το Δ.Σ.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 20439 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Ειδήσεις με Διάρκεια