Βέροια

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας: “Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Έκτακτου Καταστατικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας”

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του Έκτακτου Καταστατικού Συνεδρίου της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ και ΕΤΜ, στις 15 Νοεμβρίου στην Αθήνα, με την ομόφωνη ψήφιση της τροποποίηση του καταστατικού.

Με την ευκαιρία του καταστατικού συνεδρίου, δόθηκε η δυνατότητα να γίνει συζήτηση για την δράση των συνταξιουχικών σωματείων το προηγούμενο διάστημα. Να ανταλλάξουν οι αντιπρόσωποι εμπειρίες και γνώμες για το πώς θα οργανώσουν την συνέχισή της.

Τονίστηκε, ότι σταθερά η Ομοσπονδία και τα σωματεία έδωσαν και δίνουν καθημερινά την μάχη σε συνεργασία με τις συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις, προκειμένου  να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις το συνταξιουχικό κίνημα, δίπλα στο εργατικό και λαϊκό,  να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες ώστε να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις για ανατροπή των αντεργατικών αντισυνταξιουχικών πολιτικών.

Βασικό καθήκον και σημαντικό κριτήριο στη δουλειά των πρωτοβάθμιων σωματείων είναι η μαζικοποίηση της δράσεις τους.

Επισημάνθηκε η ανάγκη καλής και σταθερής συνεργασίας μεταξύ των σωματείων, που ανήκουν στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα σε κάθε νόμο.

Στο πλαίσιο αυτών των αποφάσεων, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας θα πάρει άμεσα πρωτοβουλίες, ώστε να συμβάλει αποφασιστικά στην υλοποίηση των παραπάνω αποφάσεων.

(Σας αποστέλλουμε σχετικές φωτογραφίες του Συνεδρίου)

Το ΔΣ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας