Η κίνηση του Μητροπολίτη από Πέμπτη 16 έως και Πέμπτη 30 Νοεμβρίου

Ο Σεβασμιώτατος:

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επι τη εορτή του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ματθαίου στον Παλαιό Πρόδρομο Ημαθίας.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επι τη εορτή του Αγίου Γρηγορίου Νεοκαισαρείας στην Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου στην Αγκαθιά.

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 6:30μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Νάουσα  ενόψει της ενάρξεως του Φεστιβάλ Λαογραφίας και Παραδοσιακών Χορών του Λυκείου Ελληνίδων Ναούσης.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου θα παραστεί στην ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου στην Καβάλα.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 6:30 μ.μ. θα τελέσει τον Αγιασμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Χώρο Τεχνών Βεροίας θα μεταφέρει το μήνυμα της Εκκλησίας στην εκδήλωση της 1ης Μεραρχίας Πεζικού στο πλαίσιο του εορτασμού των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου και των ενόπλων δυνάμεων καθώς και της συμπληρώσεως 120 χρόνων από την ίδρυση της 1ης Μεραρχίας.

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας επί τη εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου και εν συνεχεία θα τελέσει δοξολογία των ενόπλων δυνάμεων.

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Κλήμεντος Αρχιεπισκόπου Αχρίδος.

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Αγίας Ελένης Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Νικοδήμου του Βεροιέως.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Βραχιά επί τη εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης της Πανσόφου.

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μελίκης όπου θα μεταφερθεί η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Μελικιώτισας με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 100 ετών από της κτίσεως του Ιερού Ναού.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Στυλιανού Παφλαγόνος «προστάτου του ομίλου προστασίας παιδιών Βεροίας».

Την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου το απόγευμα θα συνοδεύσει την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά στο Κιλκίς με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Πέντεκαιδεκα Μαρτύρων.

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Κιλκίς με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Πέντεκαιδεκα Μαρτύρων.

Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατάνου επί τη εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου.

Συντάκτης

Faretra.info
Faretra.info 20487 posts

Σύνταξη, επεξεργασία ύλης & ανάρτηση ειδήσεων

0 Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια!

You can be first to comment this post!

Ειδήσεις με Διάρκεια