Αθλητικά

21 “δελφίνια” του Πήγασου στην Γιορτή κολύμβησης στη Νάουσα.

 

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας πραγματοποιήθηκε γιορτή κολύμβησης με την συμμετοχή αθλητών των ακαδημιών κολύμβησης από συλλόγους της κεντρικής Μακεδονία. Σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο, οι γονείς και οι φίλοι των μικρών αθλητών είχαν την ευκαιρία να τους θαυμάσουν για το κουράγιο και την προσπάθειά τους.

Είναι πολύ σημαντική η συμβολή τέτοιων διοργανώσεων στην σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και την αποφυγή αρνητικών επιρροών και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον όμιλο κολύμβησης Νάουσας και στον Δήμο Νάουσας για αυτήν την πρωτοβουλία.

Ο Πήγασος Ημαθίας στηρίζει πάντα τέτοιες ενέργειες, και αυτή τη φορά συμμετείχε ενεργά με 21 μικρά «δελφίνια» από τις ακαδημίες του. Οι προπονητές Στέλιος Αμπατζίδης και Γιώργος Μπογδαμπεϊδης είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τα βήματα προόδου των μικρών αθλητών, και να θέσουν νέους στόχους για την επόμενη διοργάνωση.

Σους αγώνες συμμετείχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες:

Γιαννακίδου Σωτηρία, Γκίνη Άρτεμις, Ζιώγα Ελένη, Ζιώγα Μαρία, Θυμιοπούλου Αυγή, Κούφα Μαρκέλλα, Λαμπρούση Ζωή, Μπαϊρακτάρη Φρόσω, Πασίδου Ευρώπη, Ραφαηλίδου Ευανθία, Τσιφιντάρη Νεφέλη, Γιαννιώτης Χρήστος, Γιάτσας Δημήτρης, Γώγος Θεόκλητος, Δέλκος Θεόδωρος, Καραγιάννης Μιλτιάδης, Καρασαρίδης Γιάννης, Μελιόπουλος Γιώργος, Πιστοφίδης Χρήστος, Συριανός Γιώργος και Τάκης Μιχάλης.

banner-article

Ροη ειδήσεων