Εκδηλώσεις

Κάλεσμα της Κομματικής Οργάνωσης Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ καλεί τις νέες, τους νέους, τους εργαζόμενους, όλο το λαό να τιμήσουν τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου, το Νοέμβρη του 1973. Να τιμήσουν τους χιλιάδες αγωνιστές της πάλης ενάντια στη δικτατορία, τους νεκρούς του Νοέμβρη, που αποτέλεσε το κορυφαίο γεγονός της αντιδικτατορικής πάλης.

Στο φόντο των επικίνδυνων εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή μας, της βαθύτερης εμπλοκής της Ελλάδας σε ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και αντιθέσεις, μετά και την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ, η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου αναδεικνύει την ανάγκη να δυναμώσει η πάλη του λαού ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τη συμμετοχή της χώρας, ενάντια στο ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα που γεννάει φτώχεια, εκμετάλλευση, πολέμους και προσφυγιά.

Την Παρασκευή 17 Νοέμβρη, στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφανιών στον χώρο του Πολυτεχνείου του ΑΠΘ.

Η ΚΟΚΜ καλεί στις 17:00 στο Πολυτεχνείο, στην μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία, που διοργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι, σωματεία και φορείς, προς τιμήν του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου.

 

Το Γραφείο Τύπου

                                της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων