Αστυνομικό Δελτίο

Συνελήφθη ανήλικη για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης

Μαζί με μία συνεργό της προσέγγισαν το σπίτι ημεδαπής γυναίκας και αφού την ακινητοποίησαν με σωματική βία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και κόσμημα

Επιπλέον εξακριβώθηκε ότι διέπραξαν δύο διαρρήξεις από οικίες στην ίδια περιοχή, απ’ όπου αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα

Συνελήφθη χθες (30 Οκτωβρίου 2017) το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, μία 14χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και κλοπές.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, η 14χρονη ενεργώντας μαζί με μία συνεργό της, προχθές (29-10-2017) το πρωί στις Σέρρες, προσέγγισαν οικία όπου διαμένει 69χρονη ημεδαπή και αφού την ακινητοποίησαν με χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσαν ένα δαχτυλίδι που φορούσε και το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ.

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε από την περαιτέρω έρευνα, νωρίτερα οι προαναφερόμενες, παραβίασαν δύο σπίτια στην ίδια περιοχή, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και κοσμήματα αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των ιδιοκτητών.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 34χρονος πατέρας της 14χρονης, για παραμέληση της εποπτείας της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

banner-article

Ροη ειδήσεων