Αθλητικά Βέροια Πολιτισμός

“Όταν οι πολλοί βάζουνε λίγο, γίνεται πολύ!”

Η Ημαθιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια  Σοφία Υφαντίδου στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας 

Το σημαντικότερο για εμάς, εκτός από το να κρατάμε άσβεστη τη φλόγα της παράδοσης, είναι να κάνουμε τα μικρά μας  σωστά μέλη της κοινωνίας του αύριο. Την Κυριακή λοιπόν, η Σοφία Υφαντίδου ένα δικό μας κορίτσι από την Ημαθία, πρωταθλήτρια με παγκόσμιες διακρίσεις στο έπταθλο, μας τίμησε με την παρουσία της συνοδευόμενη από τον προπονητή της κ. Μηνά Κυριάκο. Η Σοφία, με πρόσχαρη διάθεση μίλησε με τους μικρούς μας χορευτές για τις αξίες του αθλητισμού και της σωστής διατροφής στη ζωή μας, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων.

Παράλληλα, κοινοποιήθηκε στους γονείς μια όμορφη κίνηση για τη δημιουργία παιδικών φορεσιών. Με πρωτοβουλία των χοροδιδασκάλων Μαρίας Δεμερτζίδου και Βαγγέλη Ιντζεβίδη αλλά και των υπεύθυνων τμημάτων Ελπίδας Κιατικίδου, Ζωής Κουρούκα και Βάγιας Παναγιωτίδου, δημιουργήθηκε ένας μικρός κουμπαράς με τον μεγάλο σκοπό να ραφτούν παιδικές φορεσιές για τα πολύ μικρά μας που δε στερούνται χορευτικής ψυχής αλλά, δυστυχώς, στερούνται ενδυμασίας. Ας θυμόμαστε τα λόγια ενός γέροντα: «Όταν οι πολλοί βάζουνε λίγο, γίνεται πολύ!»

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή 29 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο μας «Παρακάθ». Είναι μια Κυριακή που την περνάμε με τη μεγάλη μας οικογένεια, την οικογένεια της Λέσχης. Στο μουσικό πρόγραμμα θα μας συνοδέψουν ο δικός μας Γιάννης Τσανασίδης, δάσκαλος λύρας της Λέσχης με την εξαιρετική Νατάσα Τσακηρίδου στο τραγούδι, καθώς επίσης και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος,  ο νέος δάσκαλος για τα μικρά μας τμήματα πάνω στο ποντιακό τραγούδι.

Μέλη και φίλοι της Λέσχης παίρνουμε μαζί φαγητό και καλή διάθεση κι ερχόμαστε να γλεντήσουμε στο πολιτιστικό μας κέντρο στην οδό Λ. Πορφύρα 1 και ώρα 13:00, όπως παλιά!

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σαρημιχαηλίδης Παύλος                                                        

Ο  Γ. Γραμματέας
Τουμπουλίδης Νικόλαος

 

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας