Οικονομία Πολιτική

“Όχι στα πυρηνικά – Να μην τολμήσουν να φέρουν το θάνατο στη χώρα μας”

“Όχι στις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών που γεννούν φτώχεια – πολέμους – προσφυγιά”

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών (ΠΑΜΕ) Βέροιας

Παρά τις συνεχείς διαψεύσεις από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, που δεν σταματά να παίρνει συγχαρητήρια από ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΗΠΑ και  μεγάλο κεφάλαιο, είναι αποκαλυπτική η ενοχή της, όπως αποδεικνύεται από έγγραφα που επιβεβαιώνουν την προετοιμασία της Νατοϊκής βάσης στον Άραξο να υποδεχτεί πυρηνικά όπλα.

Η σημερινή Κυβέρνηση, δίνει Γη και Ύδωρ στα γεράκια των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ.

·         Κάνει  το Αιγαίο Νατοϊκή Λίμνη, με το ΝΑΤΟ χωροφύλακα.

·          Ανανεώνει την παραχώρηση της Βάσης της Σούδας στους Αμερικανούς,.

·         Έχει παραδώσει λιμάνια, αεροδρόμια, την γη, τον αέρα και το νερό της Ελλάδας στους δολοφόνους των λαών για να πηγαινοφέρνουν τους στρατούς τους και υπέγραψε με τις ΗΠΑ τώρα τη δημιουργία νέων Βάσεων για το ΝΑΤΟ και επέκταση των παλιών.

·         Συμμετέχει ενεργά με Ελληνικές Δυνάμεις σε 13 ιμπεριαλιστικές αποστολές όπου Γης και δίνει χείρα βοηθείας σε κάθε επέμβαση των ΝΑΤΟ-ΕΕ στην περιοχή

Τη στιγμή που η Κυβέρνηση τσακίζει μισθούς και μεροκάματα, πετσοκόβει συντάξεις και επιβάλλει βάρβαρους φόρους στον λαό, την ίδια στιγμή είναι μια από τις 4 χώρες παγκοσμίως που δαπανά το 2% του ΑΕΠ για ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς (τρίτη σε επίπεδο ΕΕ και πέμπτη στον κόσμο στην κούρσα των εξοπλισμών). Και επιπλέον έκλεισε συμφωνία με τις ΗΠΑ 2,5 δις για εκσυγχρονισμό των αεροπλάνων F16.

Η συμπόρευση με το ΝΑΤΟ, η συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, η λεγόμενη «πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική» είναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ για τους εργαζομένους και τον λαό.

ΣΤΟΠ στα Πυρηνικά Σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Κυβέρνησης.
Έξω οι Βάσεις και οι Αμερικανοί

 

banner-article

Ροη ειδήσεων