Βέροια

Όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στο… σανίδι ο Στέφανος Γαϊτάνος!

Τον θυμόμαστε παλιά να οργώνει τα γήπεδα, με την προσωνυμία «ο στρατηγός», κάτι που μόνο για το Μίμη Δομάζο είχε ειπωθεί, και βέβαια να ενθουσιάζει τους άντρες με την τέχνη του στη μπάλα και να γοητεύει τις γυναίκες – ιδιαίτερα τα μικρά κορίτσια- με την ομορφιά του!

Ο Στέφανος Γαϊτάνος, ως ποδοσφαιριστής της “Βασίλισσας του Βορρά”,  δημιουργούσε τότε στον κοριτσόκοσμο της Βέροιας συναισθήματα παρόμοια με κείνα που προκαλούσε ο γοητευτικός  ζεν πρεμιέ Ανδρέας Μπάρκουλης, όταν αναφωνούσαν δείχνοντας το θαυμασμό τους γι αυτόν μ’ εκείνο το πασίγνωστο… «κορίτσια, ο Μπάρκουλης!».

Ο Στέφανος Γαιτάνος μάς ξάφνιασε ευχάριστα χθες, καθώς τον είδαμε να πρωταγωνιστεί δίπλα στον Διονύση Καρολίδη, την Κάτια Κουπίδου και τον Νίκο Μπουζίνη στην κωμωδία «Ούτε γάτα ούτε ζημιά», που ανέβασε η ερασιτεχνική θεατρική σκηνή του «Προμηθέα» με επιτυχία.

Και βέβαια, τα σχόλια για την παράσταση έγιναν σε άλλο σημείο της Φαρέτρας. Εδώ σχολιάζουμε ένα ακόμη ταλέντο του γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και αργότερα προπονητή της «Βέροιας», το ταλέντο του στην υποκριτική.

Πηγαίος από τα πρώτα λεπτά της παράστασης, έπεισε δημιουργώντας προσδοκίες για τη συνέχεια, με το λεπτό χιούμορ που διαπερνούσε όλες τις κινήσεις του. Τώρα, αν πάρουμε υπόψη μας ότι ερμήνευε και το ρόλο επίδοξου εραστή, τότε θυμόμαστε τα παλιά… «γήπεδα», όπου ασκούσε τη γοητεία του!

Συμπέρασμα, όταν τελικά είσαι ταλαντούχος, είσαι σε πολλά! Και πάλι εύγε!

Χθές, ο Στέφανος Γαϊτάνος μάς έδωσε μια πολύ καλή πάσα και μείς βέβαια δεν την αφήσαμε να πάει χαμένη!

far

Φωτογραφίες: faretra.info

Για την παράσταση του “Προμηθέα” μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας