Αθλητικά

Μπάσκετ: Έγινε η παρουσίαση της ομάδας 2017 – 2018 του Φίλιππου Βέροιας

 

Με στόχο τον πρωταθλητισμό και την επιστροφή στην Β’ Εθνική κατηγορία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Οκτωβρίου 2017 η επίσημη παρουσίαση της ομάδας, της φανέλας και των χορηγών της ανδρικής ομάδας του Φιλίππου Βέροιας στους εκπροσώπους του τύπου (εντύπου και ηλεκτρονικού) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο “ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ” στη Βέροια. Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κος Ηλίας Λαζός, οι προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Χρήστος Μπλατσιώτης, οι παίχτες, αρκετοί χορηγοί, μέλη και φίλοι της ομάδας. Παρόν και ο πρόεδρος του συλλόγου “Πρωτοβουλία για το παιδί” κος Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος.

Την παρουσίαση ξεκίνησε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κος Ηλίας Λαζός ο οποίος ανέφερε :”Ευχαριστούμε όλους εσάς για την παρουσία σας σήμερα εδώ. Να ευχαριστήσω την οικογένεια Ναζλίδη για την φιλοξενία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αυτόν τον υπέροχο χώρο.

Η ομάδα κάνει RESTART

Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται με μια λέξη. RESTART.  Κάνουμε λοιπόν restart μετά από κάποια δύσκολα χρόνια. Οι στόχοι φέτος έχουν αλλάξει. Μετά από ένα καλοκαίρι πιο ήσυχο από τις προηγούμενες χρονιές είμαστε εδώ όντας πιο σίγουροι και πιο κατασταλαγμένοι για το τι θέλουμε να κάνουμε στην πορεία του πρωταθλήματος. Έχουμε όραμα, έχουμε φιλοδοξία και συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Οι δυο προηγούμενες χρονιές ο στόχος ήταν η παραμονή χωρίς αυτό να επιτευχθεί. Έχουμε την συνείδηση μας καθαρή ότι προσπαθήσαμε και κάναμε το καλύτερο δυνατό. Φέτος λοιπόν ξέραμε από πολύ νωρίς τι θέλουμε να κάνουμε και έτσι ήδη από τον Ιούλιο είχαμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας. Το restart αφορά όλους μας. Από τον πρώτο στην κεφαλή της ομάδας μέχρι τον τελευταίο που κάθεται στον πάγκο της. Τις προηγούμενες χρονιές η συμπεριφορά μας δεν ήταν η πρέπουσα, μιλώντας πρώτα για τον εαυτό μου και μετά για όλους τους άλλους. Με τους διαιτητές, δεν μπορούσαμε να τιθασεύσουμε. Αυτή η χρονιά έχουμε αποφασίσει όλοι να αλλάξει σε όλα τα επίπεδα αρχής γενομένης απο εμένα. Είμαστε αποφασισμένοι φέτος να δείξουμε μια διαφορετική ομάδα, μια άλλη συμπεριφορά και έναν άλλο χαρακτήρα. Κάθε τεχνική ποινή για την ομάδα θα σημαίνει αυτομάτως ποινή 10% στον μηνιαίο μισθό του το οποίο 10% θα πηγαίνει στην “Πρωτοβουλία για το παιδί”.

ΣτολέςΦέτος οι στολές μας μπήκαν σε διαβούλευση και ψηφοφορία μέσω της σελίδας μας στο facebook. Επικράτησε κατά κράτος η ριγέ ενώ η παραλλαγής θα ντύσει τις ακαδημίες του συλλόγου. Είναι σε συνεργασία με την εταιρία crossover την οποία και ευχαριστούμε.

Χορηγοί

Αν δεν υπήρχαν οι άνθρωποι που τα λογότυπα των εταιριών τους βρίσκονται στην φανέλα, στο γήπεδο και στα banner να ξέρετε ότι τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Οι άνθρωποι αυτοί, κάποιοι από τους οποίους μας στηρίζουν αρκετά χρόνια και κάποιοι προστέθηκαν στην παρέα μας τον τελευταίο χρόνο, είναι η κινητήρια δύναμη μας. Είναι όλοι τους καταξιωμένοι επαγγελματίες και προφανώς συντάσσονται με αυτό που εμείς έχουμε σαν φιλοδοξία και σαν όραμα. Καλούμαστε λοιπόν όλοι μας να τους βοηθήσουμε με την σειρά μας. Ιδιαίτερο ευχαριστώ στην εταιρία NOVACERT οι οποίοι ήταν οι πρώτοι στους οποίους απευθύνθηκα και οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κο Ταμπαρόπουλο Προέδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας και τον κο Γιάννη Στεργίου που βρίσκεται σήμερα εδώ.

Ρόστερ το μεγαλύτερο σε μπάτζετ στην κατηγορία – Πρωταθλητισμός

Αν δεν κάνω λάθος έχουμε το ακριβότερο στην κατηγορία. Τουλάχιστον στον όμιλο που αγωνιζόμαστε εμείς. Θέλαμε να κτίσουμε μια ομάδα που να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και να κάνει πρωταθλητισμό. Δεν είναι αλαζονικό αυτό που λεω. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας. Φυσικά επειδή συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανένας όλα κρίνονται σε μια κλωστή. Πιστεύω όμως ότι συγκεντρώνουμε όλα τα “υλικά” για να μπορέσει η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό και με απώτερο στόχο η άνοδος στην Β’ Εθνική. Φυσικά χρειαζόμαστε και την τύχη σύμμαχο. Κάτι που βέβαια δεν έγινε στα φιλικά αφού είχαμε τον τραυματισμό του Βασίλη Βάλλιου και του Ρίζου Καντάρκου. Ας ευχηθούμε να είναι μόνο αυτά. Ξεκινώντας το κτίσιμο της ομάδας κρατήσαμε τον Ευθύμη Κοθρά, που είναι και αρχηγός της ομάδας, τον Βασίλη Βάλλιο καθώς και τα δικά μας παιδιά. Με το μυαλό μας η ομάδα να έχει συνέχεια και τα επόμενα χρόνια επιλέξαμε παιδιά που να θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια. Νομίζω οτι ο στόχος δόμησης του ρόστερ επιτευχθεί. Πρώτα σε επίπεδο ηθικής αλλα και σε επίπεδο ποιότητας. Ο Ρίζος Καντάρκος, ο Γιώργος Τσιακλάγκανος και ο Δημήτρης Σουτζόπουλος αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική. Τους ξέραμε,  τους προσεγγίσαμε και μοιράστηκαν την πίστη για την άνοδο και το να είναι μέλη μιας ομάδας με συνέχεια για τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Δύσκολη Κατηγορία

Η κατηγορία είναι πιο δύσκολη απ’ ότι φανταζόμασταν. Έχει ομάδες με φιλοδοξίες, έχει ομάδες με ποιότητα και εμπειρία. Έχει δύσκολες έδρες αλλά θα προσπαθήσουμε να θωρακιστούμε και να κάνουμε τις απαραίτητες νίκες για να πετύχουμε την άνοδο.

Μείωση τιμής στα διαρκείας – Όλο το γήπεδο κόκκινο

Κάναμε μείωση στην τιμή των διαρκείας της τάξης του 25% λόγο του οτι η ομάδα έπεσε κατηγορία, λόγο της συνεχιζόμενης οικονομικής δυσπραγίας που γνωρίζουμε όλοι. Έχουμε καταφέρει να δώσουμε τριψήφιο νούμερο στα διαρκείας αλλά πιστεύω ότι μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος θα υπάρξει και πάλι έντονο ενδιαφέρον. Φέτος οι κάτοχοι των διαρκείας θα παίρνουν δώρο και μια κόκκινη φανέλα της ομάδας για να την φορούν κατά την διάρκεια του αγώνα. Καλώ επίσης και όλους όσους έρχονται στο γήπεδο να φορούν κόκκινα ρούχα ώστε η ατμόσφαιρα στον αγώνα φέτος να είναι διαφορετική και να το χαιρόμαστε όλοι. Φέτος η Βέροια θυμίζει Μάτζενστερ με την κόκκινη μεριά και την μπλε μιας και ο ΑΟΚ Βέροιας βρίσκεται πλέον στις μεγάλες κατηγορίες. Τον καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή χρονιά και να επιτύχουν τους στόχους τους. Είναι καλό για την πόλη μας που υπάρχουν δυο ομάδες στις εθνικές κατηγορίες και κάθε Κυριακή να υπάρχει παιχνίδι εθνικής κατηγορίας στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας”. Εμείς λοιπόν είμαστε οι κόκκινοι μεριά της πόλης. Ας το φορέσουμε και ας στηρίξουμε την ομάδα μας.”

Δημήτρης Γκίμας (προπονητής) : “Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας. Για μένα το πιο σημαντικό σε αυτή την ομάδα την χρονιά που θα διανύσουμε είναι η πίστη, η εμπιστοσύνη, επιθυμία και προσπάθεια. Τα περυσινά αποτελέσματα δεν με πτόησαν ούτε απογοητεύτηκα. Ήταν όμως πολύ δύσκολο να στηρίξω τα παιδιά της ομάδας στις ήττες αλλά και να παραμείνει η φλόγα της παραμονής ειδικά στον δεύτερο γύρο και μετά τους συνεχόμενους τραυματισμούς. Είχαμε όμως πίστη. Η πίστη κινεί βουνά. Επίσης πρέπει να έχουμε όλοι μεταξύ μας εμπιστοσύνη. Ο στόχος λοιπόν είναι η επιστροφή στην Β’ Εθνικ. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυκολο. Ξεκινάμε την Κυριακή με ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ιωνικό Ιωνίας που στην ουσία είναι ένα τυφλό ραντεβού μιας και οι ομάδες δεν “γνωρίζονται”. Όσο αφορά το ρόστερ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πρόκειται για εξαιρετικούς παίκτες. Θα καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχαριστώ του φίλους της ομάδας που βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μας και τους περιμένουμε στο γήπεδο.”

Χρήστος Μπλατσιώτης (προπονητής) : “Η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική. Θα είναι μια καινούργια προσπάθεια και πίσω από μια νέα προσπάθεια κρύβονται όνειρα και φιλοδοξίες. Η φιλοδοξία μας λοιπόν είναι η άνοδος στην Β΄ Εθνική κάτι που απαιτεί όρεξη και προσπάθεια απ’ όλους μας. Πίστη, η εμπιστοσύνη, προσπάθεια και υπομονή”

Βασίλης Βάλλιος (παίκτης Φιλίππου) : “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου για 2η συνεχόμενη χρονιά με την ομάδα του Φιλίππου Βέροιας και ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο και την διοικούσα επιτροπή για την πραγματικά πολύ καλή σχέση που έχουμε κτίσει. Να είστε σίγουροι οτι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε όλα τα παιχνίδια και καλώ τον κόσμο της Βέροιας να γεμίσει το γήπεδο”

Δημήτρη Σουτζόπουλος (παίκτης Φιλίππου) : “Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με προσέγγισαν. Το κλίμα στην ομάδα είναι καταπληκτικό και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που μας δίνουν τις παροχές για να παλέψουμε, να δουλέψουμε και να κάνουμε πραγματικότητα τον στόχο μας. Θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους να βρίσκονται την Κυριακή στο γήπεδο και υποσχόμαστε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.”

banner-article

Ροη ειδήσεων