Ειδήσεις με Διάρκεια Εκκλησια Τοπικά

Η κίνηση του Μητροπολίτη από την Παρασκευή 13 έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

Ο Σεβασμιώτατος:

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή της Αγίας Χρυσής στην Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει δοξολογία για τον Μακεδονικό Αγώνα.
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης θα υποδεχτεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσας από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά και στην συνέχεια θα χοροστατήσει στον εσπερινό.
Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Παλαιό Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Βεροίας και θα τελέσει και δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.
Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 5:00 μ.μ. θα τελέσει τα θυρανοίξια του Ιερού Ναού Αγίου Λαζάρου στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σκήτη Βεροίας.
Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης όπου θα τελέσει και δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.
Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον εσπερινό και στην παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού αρχιεπ. Συμφερουπόλεως (στον υπό κατασκευή ναό του) στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά στην Βέροια.
Την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και θα τελέσει και δοξολογία για τα Ελευθέρια της πόλεως.
 Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Σκέπης Εδέσσης επί τη εορτή του Προφήτου Ιωήλ με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβ.  Μητροπολίτου  Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.
 Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 7:00 μ.μ. με την αφορμή των Ελευθερίων της πόλεως της Ναούσης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση αφιερωμένη στην Παναγία στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού “ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ” στην Νάουσα.
 Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 8:00 μ.μ. θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στην Ιερά Μονή Αγίων Πάντων Παλατιτσίων με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Χριστοδούλου του εν Πάτμω και θα τελέσει κουρά μοναχής.
banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας