Βέροια Τοπικά

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας στο ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας

Το «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας. (ΚΑΠΑ) επισκέφθηκε  κλιμάκιο της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας για να ενημερωθεί για το έργο του Κέντρου.

Ο πρόεδρος της ΚΑΠΑ κ Διαμάντης Στέργιος, ενημέρωσε  τα στελέχη της ΝΕ για τον τομέα  της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ που αφορούν Τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), Το Δημοτικό Ιατρείο Βέροιας, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το κοινωνικό παντοπωλείο, τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και τα αθλητικά  Κέντρα στο Δήμο Βέροιας.

Ο κ. Διαμαντής τόνισε ότι η ΚΑΠΑ προσπαθεί μέσα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ να λειτουργήσει όλους τους τομείς με επιτυχία για την εξυπηρέτηση του πολίτη παρ΄ όλο που υπάρχει έλλειψη προσωπικού . Τόνισε ότι γίνεται μία προσπάθεια να λειτουργήσει ένα ακόμη παράρτημα ΚΔΑΠ στο Μακροχώρι, στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚΙΚΑΜΕΑ.

Για τους παιδικού σταθμούς είπε ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλιά προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες για φύλαξη μωρών και παιδιών σε τέτοιο βαθμό που είναι ανταγωνιστικοί προς τους ιδιωτικούς σταθμούς.

Επεσήμανε ότι θα διευκόλυνε την Επιχείρηση αν υπήρχε στις τάξεις της ένα μηχανικός για να γίνονται μελέτες πιο γρήγορα ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που παρουσιάζονται.

Για τα αθλητικά έργα τόνισε ότι ξεκινούν τα έργα όπως αυτά αναγγέλθηκαν από τον Γ.Γ. Αθλητισμού  Ιούλιο Συναδινό στην περιοχή του  Δήμου Βέροιας

Ο Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ  είπε ότι η αποτίμηση που υπάρχει είναι θετική για το έργο της ΚΑΠΑ. Τόνισε την ιδιαίτερα σημασία που δίνει τόσο το κόμμα όσο και η κυβέρνηση στην κοινωνική πολιτική και στην στήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων του πληθυσμού. Επεσήμανε ότι η Τ.Α παίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο σ΄ αυτό τον τομέα που πρέπει να στηριχθεί απ΄ όλους και μάλιστα θα είναι ένα κριτήριο με το οποίο ο πολίτης κάθε δήμου θα επιλέξει τις νέες διοικήσεις στις δημοτικές εκλογές. Ζήτησε από τον κ. Διαμάντη να είναι σε μία συνεχή συνεργασία με τη Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι θα σταθεί δίπλα στο δύσκολο έργο του Κέντρου

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας