Βέροια

Συνάντηση προέδρων Δικτύου “Τα ΔΗΠΕΘΕ της Εγνατίας Οδού” στην Κοζάνη

Συνάντηση προέδρων Δικτύου «Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Εγνατίας Οδού»

 στην Κοζάνη 30.09. και 01.10.2017

Έκτακτη, συνάντηση εργασίας, του δικτύου των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του άξονα της Εγνατίας Οδού, πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και Κυριακή 1 Οκτωβρίου στην πόλη της Κοζάνης. Στη συνάντηση συμμετείχαν τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, Βέροιας, Κομοτηνής και Ιωαννίνων. Κατά τις εργασίες της συνάντησης, οι Πρόεδροι των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. αναφέρθηκαν σε κάποια από τα κυριότερα θέματα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της χώρας μας το επόμενο διάστημα.

Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης, Βέροιας, Κομοτηνής και Ιωαννίνων αποφάσισαν τη σύμπραξή τους στα εξής:

  • Τη συνέχιση της Θεατρικής Άνοιξης Εφήβων από όλα τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δικτύου «Τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Εγνατίας Οδού» με κορύφωση της Θεατρικής Άνοιξης Εφήβων με τα έργα, που θα διακριθούν ως τα καλύτερα, στις   Σέρρες  4, 5 και 6 Μαΐου 2018.
  • Εργαστήρια, παραστάσεις και κοινές δράσεις των Εφηβικών ομάδων των 6 ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δικτύου «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ της Εγνατίας Οδού» σε ένα τριήμερο σε θέατρο της Θεσσαλονίκης 7,8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018.
  • Εργαστήρια και συμπαραγωγή παράστασης των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, Βέροιας, Κομοτηνής και Ιωαννίνων με θέμα τη διαφορετικότητα και συμμετοχή ομάδων του Τμήματος Θεατρικής Υποδομής από κάθε ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. κατά τη διάρκεια του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2017 – 2018

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις, με την Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, κ. Λίλα Καφαντάρη και με τον Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης και σκηνοθέτη, κ. Θέμη Μουμουλίδη.

Οι εκπρόσωποι των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. είχαν επίσης την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν και την παράσταση, συμπαραγωγής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης και Εθνικής Λυρικής Σκηνής, «Και άλλαξε το δέρμα της η Γη» από την Εφηβική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.

Η επόμενη τακτική συνεδρίαση των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δικτύου θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα.

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας