Πολιτική

Παρέμβαση Τάσου Μπαρτζώκα. “Τα αστεία τελειώσανε!”

Η χώρα μας είναι ένας τόπος με φυσικό περιβάλλον και κλιματικές συνθήκες ιδανικές για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης. Έχει  χιλιάδες προορισμούς ιστορικούς, θρησκευτικούς και  αμιγώς τουριστικούς, γεωγραφική θέση τέτοια που την καθιστά είσοδο προς τη Δύση και την Ανατολή  και το σημαντικότερο ειρήνη και ηρεμία.

Στοιχεία ιδανικά δηλαδή για επενδύσεις, επιχειρηματικότητα, ανάπτυξη οικονομικής και πολιτιστικής δράσης, οργασμό παραγωγής, εμπορίου, διακίνησης αγαθών και εξαγωγών, πρόοδο και προκοπή.

Και αντί όλων αυτών, έχουμε αιματηρή φυγή νέων παραγωγικών ανθρώπων, ρημαγμένες επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες, έκρηξη ανεργίας, μισθούς και συντάξεις πείνας, αγρότες και το σύνολο του πρωτογενή τομέα στα πρόθυρα της καταστροφής. Υπερφορολόγηση, γραφειοκρατία, κράτος “τιμωρό”  αντί για υποστηρικτή του υπαλλήλου, του επαγγελματία, του πολίτη.

Το “στα τσακίδια” που βροντοφώναξε μέσω του “χρήσιμου” συμβούλου  ο Πρωθυπουργός, δεν είναι αστείο!

Περικλείει μια συγκεκριμένη αντίληψη-νοοτροπία, αλλά και στόχο αυτών που κυβερνούν εδώ και τρία χρόνια. Στόχος τους είναι η φτωχοποίηση της κοινωνίας, η εξαθλίωση των πολιτών και ο διωγμός κάθε παραγωγικού ατόμου και ομάδας. Κομματικοποίηση του κράτους. Έτσι θέλουν, έτσι ξέρουν, έτσι πιστεύουν ότι θα ελέγξουν τους πάντες και τα πάντα και θα πετύχουν την πολιτική τους επιβίωση.

Τα αστεία όμως  τελειώσανε…

Δε θα σας αφήσουμε να παίξετε άλλο με τις ζωές μας. Είμαστε αποφασισμένοι να σηκώσουμε κεφάλι! Με δουλειά και σοβαρότητα, για περήφανα αποτελέσματα!

12/9/2017

Τάσος Μπαρτζώκας

Δικηγόρος – Πολιτευτής ΝΔ

banner-article

Ροη ειδήσεων