Βέροια

Μήνυμα του Δημάρχου Βέροιας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δελτίο Τύπου

Με αφορμή τη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, αποστέλλει το παρακάτω μήνυμα:

«Θα ήθελα να απευθύνω σε όλα τα μέλη της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Βέροιας τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική, γόνιμη και αποτελεσματική σχολική χρονιά με υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες.

Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς συνιστά την τυπική αφετηρία μιας απαιτητικής αλλά ταυτόχρονα συναρπαστικής διαδρομής προς την κατάκτηση της γνώσης για χιλιάδες μαθητές.

Εύχομαι προσωπικά σε κάθε μαθητή και μαθήτρια να εφοδιαστεί με ψυχική δύναμη, υπομονή και πίστη στην πορεία προς την πραγμάτωση των ατομικών και συλλογικών τους στόχων.  

Στους εκπαιδευτικούς, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και καλή δύναμη προκειμένου να ανταποκριθούν με επιτυχία και φέτος στις υψηλές απαιτήσεις του λειτουργήματός τους.

Ο Δήμος Βέροιας, μέσω των υπηρεσιών και των Σχολικών Επιτροπών του, για ακόμη μια χρονιά πρόκειται να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να διεξαχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα η εκπαιδευτική διαδικασία σε όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής μας.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους».

banner-article

Ροη ειδήσεων