Αθλητικά Βέροια

Μπάσκετ Φίλιππος Βέροιας: Έναρξη ακαδημιών 2017- 2018

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και μαζί του ήρθε η ώρα για μπάσκετ. Η ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας είναι εδώ. Από σήμερα (1/9/17) οι γονείς των αθλητών και αθλητριών μπορούν να κάνουν την εγγραφή των παιδιών τους, να ενημερωθούν για τη λειτουργία των Τμημάτων την περίοδο 2017-18, καθώς και για τα γήπεδα των προπονήσεων.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι τα παιδιά να ευχαριστιούνται το άθλημα, αλλά ταυτόχρονα να διαμορφώσουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, πειθαρχία, κοινωνικότητα και ομαδικότητα. Φέτος εξασφαλίσαμε για τα παιδιά περισσότερες ώρες προπόνησης, νέα αντικείμενα προπόνησης, περισσότερη σημασία σε θέματα φυσικης κατάστασης, πιο πολλά φιλικά παιχνίδια με τις κορυφαίες ομάδες των γειτονικών μας πόλεων και όλα αυτά με την ίδια αγάπη και την ίδια φροντίδα που δείχνουμε όλα τα χρονια λειτουργίας μας.

Οι ακαδημίες μας αναφέρονται σε παιδία ηλικίας 6-16 ετών. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος είναι αντρικό, εφηβικό, παιδικό, παμπαίδων, μίνι, superμίνι, προμίνι, ακαδημίες, juniors καθώς και κοριτσιών που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα στα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και στα διάφορα τουρνουά και basketball camps που διοργανώνονται.

Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Γκίμας Δημήτριος και Μπλατσιώτης Χρήστος

Προπονητές : Λευκόπουλος Μανώλης, Κανελλίδης Νίνο, Μπογδαμπεϊδης Γιώργος, Κουρουζίδης Χριστόφορος, Ντίκας Θωμάς.

Εφορος Αναπτυξιακού Προγράμματος : Κόζας Αντώνης

Γραμματειακή Υποστήριξη : Αμβρακίδου Τασούλα

Έναρξη Εγγραφών : Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 23310 20954 και 698 4958745 ή με την παρουσία σας στα γραφεία του κολεγίου Μητροπόλεως & Περικλέους 2, 2ος Όροφος.

Το τελικό πρόγραμμα προπονήσεων θα καθοριστεί με κριτήριο τα τμήματα που θα προκύψουν μετά τις εγγραφές.

Για τα νέα του τμήματος, ανακοινώσεις κλπ μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.filipposbc.gr καθώς και την σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/filipposbc

Αθλητικό Κολέγιο Φιλίππου Βέροιας – Έχε πίστη και προχώρα….

banner-article

Δημοφιλή άρθρα

  • Εβδομάδας