Εκδηλώσεις Νάουσα

“Back to School Concert” στη Νάουσα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

 

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Naoussa Street Art Festival» και ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, διοργανώνει τη συναυλία «Back to School Concert» με τους Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα σ’ ένα εκρηκτικό πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και παλμό, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας.

Με την ξεχωριστή χημεία μεταξύ τους, Μύρωνας και Ησαΐας μαζί στη σκηνή, δηλώνουν πάντα έτοιμοι να  ξεσηκώσουν το κοινό με τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια, με pop, rock και rnb ρυθμούς, με τραγούδια που όλοι έχουμε τραγουδήσει, με επιτυχίες του τώρα αλλά και με τα ωραία των 80’s και 90’s.

Το αχώριστο δίδυμο  με την υποστήριξη της καλοκουρδισμένης τους μπάντας, δίνει υπόσχεση για ακόμη περισσότερες εμπνεύσεις, για περισσότερη τρέλα και ευρηματικότητα, για περισσότερο κέφι και ξεφάντωμα, για περισσότερες μουσικές ακροβασίες και  ανατροπές…. προσκαλώντας σας στο πάρτι του!

Η εκδήλωση είναι προσφορά του Δήμου Νάουσας προς όλους τους μαθητές και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους δημότες. Σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό Δημοτικό Θέατρο.

 

banner-article

Ροη ειδήσεων